42-годишнен американец спечели дело, заведено срещу родителите му, защото унищожили

...
42-годишнен американец спечели дело, заведено срещу родителите му, защото унищожили
Коментари Харесай

Син осъди родителите си, унищожили порно колекцията му

42-годишнен американец завоюва дело, заведено против родителите му, тъй като унищожили сбирката му с порно, написа вестник Guardian.

Дейвид Уъркинг съумява да отбрани пред окръжния съд в Мичиган тезата, че родителите му са унищожили негово имущество на стойност към 29 000 $. Става въпрос за към 400 видеокасети, 1600 DVD-та, списания за мъже и сексиграчки. Така американският областен арбитър Пол Малоуни се произнесе в интерес на Дейвид, който може да изиска обезщетение.

Американецът се развел през 2016 година и се връща да живее при родителите си за 10 месеца. Със себе си взема и сбирката си, която скрива в мазето. След това се мести да живее в Индиана и желае от родителите си да му пратят движимостите. Но майката Бет и бащата Пол отхвърлят. От показани пред съда имейли, които са си разменяли, излиза наяве, че са водени много разногласия по въпроса. В един те му напомнят, че са му споделили, че не може да носи в дома им сбирката си с порнография и в случай че я намерят, ще я унищожат. Когато я откриват, толкоз са шокирани от някои от нещата, които виждат, че ги заключват в каса от боязън, че може да става въпрос за противозаконни записи и да имат проблем с полицията.

Бащата Пол е написал мейл на сина си, че му направил услуга с унищожаването на всичките тези неща - цели 14 кашона! " Дейвид, намирам цялото ти отношение към дамите за доста тревожно. Те не са обекти, с които да мастурбираш, а хора, основани от Бог тъкмо както теб, и би трябвало да се отнасяш към тях с почитание и ценене на достолепието им ", написа бащата.

Дейвид обаче, си има история с пристрастяването към порнография. Още в гимназията той е част от тайфа, която печели от разпространението на фотоси и филми с малолетни девойки. Разбирайки за това, родителите му търсят помощ от полицията и управлението на учебното заведение, защото се оказва, че в порочния бизнес са забъркани и негови съученици. Това обтяга до прекаленост връзките в фамилията. А разводът му наподобява става факт точно поради пристрастяването.

Докато тече бракоразводното дело, Дейвид остава на улицата. Сърцето на майка му не устоя и макар че не поддържат връзки отдавна, през 2015 година Бет му написа с предложение да му изпрати топли зимни облекла и го кани да се върне за известно време в родния дом, до момента в който си стъпи на краката. Условието е да няма никакво порно по време на престоя, което той нарушава.

Адвокатът на родителите пледира пред съда, че те са имали право да изхвърлят сбирката му от филми, списания и сексиграчки, откакто той не се е съобразил с условието им.

Ядосан, синът се обажда в полицията, с цел да подаде сигнал против родителите си. Първоначално той упорства за тройно обезщетение от 87 000 $, като наказване за " безразсъдното заличаване на негова благосъстоятелност ", само че на този стадий съдът още не е решил дали да почете цялостния му иск. Окръжният арбитър Пол Малуни се е произнесъл единствено, че те са нямали право да изхвърлят неговата сбирка, защото той не я изоставил при тях. Тя е била част от движимостите, които се разбрали да му изпратят на неговия нов адрес в Индиана, и те, като негови хазаи за избран период, са нарушили тази договореност, което се потвърждава от разменените имейли посред им, а и родителите са признали на няколко пъти по време на процеса. " Ответниците не се базират на никакъв закон или правосъдна процедура, с цел да поддържат изказванието си, че наемодателите могат да унищожат имущество, което не им харесва ", акцентира съдията. Той е дал период до февруари на фамилията да се споразумее за размера на компенсацията.

Адвокатът на родителите е наел специалист от Музея за еротично завещание в Невада, който да помогне за оценяване на унищожените движимости. Така се надява да потвърди, че те не са толкоз скъпи, колкото твърди Дейвид, и да избави Бет и Пол да му заплащат хиляди долари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР