Собственикът и трима работници в детска градина в Ню Хемпшир

...
Собственикът и трима работници в детска градина в Ню Хемпшир
Коментари Харесай

Работници в детска градина в Ню Хемпшир са поръсили мелатонин в детската храна без знанието на родителите, казва полицията

Собственикът и трима служащи в детска градина в Ню Хемпшир са изправени пред обвинявания, откакто са поръсили мелатонин в храната на децата, които са били виновен за.

Сали Дрекман, 52, притежател на дневна градина; и нейните чиновници Трейси Ини, 51 г.; Кейтлин Филардо, 23 г.; и Джесика Фостър, 23, всички от Манчестър, бяха упрекнати в 10 обвинявания в застрашаване на благосъстоянието на дете, сподели полицейското ръководство в Манчестър. са били пръскани с мелатонин без знанието или единодушието на техните родители.

Собственичка на детска градина в Ню Хемпшир и трима от нейните чиновници са изправени пред обвинявания за застрашаване на деца за хипотетично изпръскване на детска храна с мелатонин без знанието или единодушието на техните родители. (Полицейско ръководство в Манчестър)

Мелатонинът е сънотворно средство и като цяло е безвредно да се употребява в кратковременен проект, съгласно клиниката Mayo.

„ Това е лекарство бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР