''Хората имат много съпътстващи заболявания, някой може да е позитивиран

...
''Хората имат много съпътстващи заболявания, някой може да е позитивиран
Коментари Харесай

Проф. Деянов: В един момент ще се стигне до популационно затихване на пандемията

''Хората имат доста съпътстващи болести, някой може да е позитивиран с PCR и да го пишат COVID-19''. Това сподели водещият на " Здравитал " проф. доктор Христо Деянов в ефира на предаването " Честно казано с Люба Кулезич, което се излъчва по ТВ Евроком.

" Всеки ден случаите се усилват, а от направените проби с все по-голяма периодичност и от ден на ден стават тези, които са позитивни. Днес бяха 40%, евентуално ще станат 50%, евентуално и 60%. В подобен смисъл в един миг в действителност ще се стигне до популационно затихване на пандемията, тъй като когато се стигне до 70% от изкарали ковид измежду популацията, този вирус затихва. Така е смълчан испанският грип, съветският грип също. Аз съм оптимист, макар че никой не го споделя, само че аз считам, че нещата в обозримо бъдеще ще стартират да затихват ", сподели още той.

" Имайте поради, че числата, които се афишират като позитивни, нямат нищо общо с действителността. Има доста хора, които към този момент са инфектирани и прекарали инфекцията ", добави той.

Той разяснява, че за жалост ние ще преживеем едно отчуждение, тъй като сега ни е боязън да се доближим до хората.

Интервюто на Люба Кулезич с проф. Христо Деянов можете да изгледате след 1:29:00 във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР