32-годишният изверг Милен Александров от Средец е арестуван, защото в

...
32-годишният изверг Милен Александров от Средец е арестуван, защото в
Коментари Харесай

Арестуваха мъж от Средец заради оргия със съпругата и 12-годишната им дъщеря

32-годишният изрод Милен Александров от Средец е задържан, тъй като в продължение на най-малко една година, е правил развратни дейности с 12-годишната си щерка, заяви Флагман.бг. от извънредно меродавен източник. В извратените секс игри се включвала и брачната половинка му, която твърди, че това не ставало по нейно предпочитание – тя била заплашвана и пребивана, в случай че откаже.

Още по-шокиращо е, че развратните дейности са осъществявани неведнъж, пред очите на други две малолетни деца на фамилията – малко момченце и момиченце, а татко им казвал, че в това няма нищо неправилно и били „ игри за огромни “, в които и те скоро щели да бъдат включени.

Педофилът е задържан, а показания против него към този момент е дала брачната половинка му. Той е изцяло вменяем и ще носи отговорност за жестоката полова подигравка с детето си.

Милен е с непрекъсната мярка „ задържане под стража “, тикнат е в ареста и скоро няма да излезе. Делото му е под наблюдението на Окръжна прокуратура, само че поради спецификата на действието от държавното обвиняване отхвърлят коментар по тематиката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР