Депутатът от Зелената партия Грейс О'Съливан казва, че въздействието на

...
Депутатът от Зелената партия Грейс О'Съливан казва, че въздействието на
Коментари Харесай

Реалностите на изменението на климата „наистина удрят у дома“, казва членът на Европейския парламент от Зелените

Депутатът от Зелената партия Грейс О'Съливан споделя, че въздействието на изменението на климата се вижда в земеделието в Ирландия преди европейските избори.

Г-жа О'Съливан, член на Европейския парламент от Южна Ирландия, споделя, че доста въпроси са й задавани, когато агитирането е било за климата, изключително по отношение на компликациите, пред които са изправени фермерите.

Говорейки с BreakingNews.ie, госпожа О'Съливан, който беше определен през 2019 година, изясни по какъв начин изменението на климата се отразява на фермерите в Ирландия.

„ Фермерите ми приказват за дъжда. Фермерите ми споделят, че от предишния юли до деня на Свети Патрик не могат да влязат в техните полета заради наводнения и земята е задръстена.

„ Реалностите на изменението на климата в действителност удрят дома. Въпросът е, че фермерите са на последно място. По отношение на ценообразуването те не получават добра цена за напъните си. По отношение на производството Европа не признава техния принос и те получават поредна и справедл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР