32-годишната Даяна Ким от остров Мауи смятала, че никога повече

...
32-годишната Даяна Ким от остров Мауи смятала, че никога повече
Коментари Харесай

10 г. тя снимала бездомни хора. Но щом видяла този мъж до кофите, не повярвала на очите си

32-годишната Даяна Ким от остров Мауи считала, че в никакъв случай повече няма да види татко си още от времето когато била дребна. Майка й се развела с него и от този момент в никакъв случай не се били срещали.

Тя почнала да се интересува се от снимка и станала много добра в нея. Жената получила уменията си от татко си.

Някога той управлявал малко фотостудио. Но разводът на родителите й развалил всичко – момичето се оказало излишно на за никого, а фамилният бизнес бил закрит. Момичето се местело от родственик на родственик, постоянно гладувало и спяло на улицата.

 Диана Ким

През 2003 година Ким влезнала в университет. Там тя стартира обществен план, който включвал снимане и вписване на бездомни хора в Хонолулу.

Години по-късно това я води до съдбовна среща. 

Момичето години наред търсело татко си, само че безрезултатно. И внезапно тя го вижда в кофата за отпадък десетилетие по-късно!

Когато се доближила до татко си и се показала, той не я познал. Но Ким съумяла да убеди татко си да отиде с нея, с цел да го нахрани и стопли. Тя дала обещание да му помогне.

Скоро Ким научила от баба си, че татко й е бил изпъден от у дома, тъй като не се къпе. Той наподобява страдал от шизофрения, тъй като му се коствало, че гласове в главата му не разрешават да се къпе.

Бащата и дъщерята почнали да поддържат връзка, само че се случило бащата да изчезне отначало на няколко пъти. Най-често това се случвало през нощта.

През 2014 година татко й получил инфаркт. Тогава той най-сетне разрешил да стартират лекуване както за сърдечните болести, по този начин и за шизофренията. Днес той продължава да приема нужните медикаменти и с всеки минал ден се усеща все по-добре.

Днес бащата наподобява чудесно, непрекъснато поддържа връзка с другари и си търси работа. Иска да си откри работа като таксиметров водач. Освен това бащата на Ким мечтае да заведе фамилията си в Южна Корея.

Ким дала и фотоапарат на татко си, с цел да го възпламени още веднъж по фотографията, тъй като обичаното му занимание му носи толкоз благополучие.

Тази история ни потвърждава, че постоянно има втори късмет! И всичко рано или късно ще се получи, просто би трябвало да вършиме положително.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР