32-годишната австралийска актриса и приятелка на Делевин Марго Роби изглеждаше

...
32-годишната австралийска актриса и приятелка на Делевин Марго Роби изглеждаше
Коментари Харесай

Кара Делевин с влошено здраве

32-годишната австралийска актриса и другарка на Делевин Марго Роби изглеждаше очевидно смутена, до момента в който си проправяше път към колата, която я чакаше пред дома на колежката ѝ от " Отряд самоубийци " в Лос Анджелис. Напоследък се носят клюки за влошеното здраве на Кара, откакто моделът беше сниман в няколко тревожни положения на обществени места, написа БГНЕС.

Сестрата на Кара, която живее в Лондон, също е била снимана пред дома на сестра си, като се оповестява, че 36-годишната световна персона и блогърка " се е втурнала стремително при Кара ", поради възходящата угриженост за благосъстоянието на нейната сестра ѝ, която пропусна няколко значими всемирски събития.

30-годишният модел и актриса за пръв път разтревожи почитателите си по-рано този месец, когато беше снимана на летище " Ван Нюз ", до момента в който седеше на скамейка без обувки и с разрошена коса, пушейки цигара и изглеждаща несъответстващо. Дни преди фотосите от летището Кара беше щракната от папараци, до момента в който седи сама в колата си, пушейки нещо, което изглеждаше като тръбичка. Приятелството на Марго Роби и Кара Делевин стартира по време на фотосите им във кино лентата " Отряд самоубийци " през 2016 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР