НЮ ЙОРК (AP) — Фирмата за спортно представителство на Bad

...
НЮ ЙОРК (AP) — Фирмата за спортно представителство на Bad
Коментари Харесай

Спортна агенция Bad Bunny съди синдиката на бейзболните играчи, опитвайки се да отмени забраната

НЮ ЙОРК (AP) — Фирмата за спортно посланичество на Bad Bunny съди асоциацията на бейзболните играчи в четвъртък, като изиска ограничаваща заповед против синдиката, която би разрешила да продължи да работи с клиентите на компанията.

Rimas Sports, под корпоративното си име Diamond Sports LLC, съди в Окръжния съд на Съединени американски щати в Сан Хуан, Пуерто Рико, обвинявайки Асоциацията на бейзболните играчи от Висшата лига в нарушение на Пуерто Рико общ иск за непозволено увреждане и непозволена интервенция в неговите контракти за представляване на играчи.

Искът твърди, че дейностите на синдиката са го блокирали да одобри NL MVP Роналд Акуня младши като клиент и да договаря за дълготраен контракт за ловеца на Ню Йорк Метс Франсиско Алварес.

The профсъюзът издаде уведомление за дисциплинарно наказване на сътрудниците на Rimas Уилям Аройо, Ноа Асад и Джонатан Миранда на 10 април и ги санкции с 400 000 $ за непозволено държание. Аройо беше сътрудник, сертифициран от съюза да съставлява играчи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР