Голямата звезда на Берое Себастиан Вия даде интервю пред Telemedellín,

...
Голямата звезда на Берое Себастиан Вия даде интервю пред Telemedellín,
Коментари Харесай

Себастиан Вия: В момента имам много оферти на масата

Голямата звезда на Берое Себастиан Вия даде изявление пред " Telemedellín ", където съобщи, че сега има огромен брой предложения на масата.

Вия не скри, че би желал да се върне в Колумбия и да подпише с Атлетико Насионал.

Но колумбийският футболист има откупна уговорка, която би трябвало да бъде платена, с цел да се стигне до възможен трансфер.

" Много съм признателен за всичко по време на интервала ми в Бока Хуниорс. Играх доста време там и съм доста благополучен от този мой интервал в кариерата ми ", разяснява Вия.

" Разделих се по един сложен метод с Бока и ми беше доста тъжно ", добави звездата на Берое.

" Берое ми отвори доста порти. В България ме посрещнаха по доста добър метод. Тук се усещам доста добре, играя постоянно, въвеждам голове и се любувам на футбола. В Берое ми оказват помощ доста, усещам ги като едно семейство. Езикът в България не е елементарен ", призна той.

" Истината е, че сега имам доста предложения на масата. Предстои да вземем значимо решение с моя сътрудник и с президента на Берое Ернан Банато ", добави той.

" Разбира се, че ми е мъчно да съм надалеч от фамилията ми, само че всички, които ме познават знаят, че съм експерт. Тренирам доста съсредоточен всеки ден, във всеки мач се стремя да давам най-хубавото, на което съм кадърен. За мен е най-важното да се възползвам от опцията, която Берое му дава. "

" Много съм признателен на Берое за опцията, която ми даде. Във всеки един мач имам опция да играя по 90 минути, доста добре се усещам физически. Шест месеца не бях играл и ми беше доста тежко. "

" Много хора, които ме познават, знаят, че съм почитател на Насионал. Моите другари, фамилията ми също поддържат тима. Така че дано забележим какво ще се случи. Ще бъда най-щастливият човек на света, в случай че облека екипа на Атлетико Насионал ", сподели още Вия.

" Ако зависеше от мен, може още на следващия ден да се върна в Меделин, само че в тази ситуация би трябвало да има оферта от Атлетико Насионал. Президентът на Атлетико Насионал би трябвало да се свърже с моя сътрудник, с Ернан Банато. Те би трябвало да се схванат, с цел да може да стане възможен трансфер ", приключи Себастиан Вия.
 Агентите на Себастиан Вия водят договаряния с Лудогорец
Агентите на Себастиан Вия водят договаряния с Лудогорец

За трансфер на колумбиеца при шампионите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР