Предполага се, че Венцеслав Караджов има оръжие. Той се е

...
</TD
>Предполага се, че Венцеслав Караджов има оръжие. Той се е
Коментари Харесай

Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, че някой ще пострада

Предполага се, че Венцеслав Караджов има оръжие. Той се е барикадирал в дома си и заплашва, че в случай че се опитат да влязат, с цел да го арестуват, ще пострадат още двама-трима души. Това заяви за Plovdiv24.bg юристът му Зоя Тошкова.

" След обяд му оповестих решението на Върховен касационен съд, с което се удостоверява доживотната му присъда, а той ми сподели, че няма да лежи до живот в пандиза, той като счита, че е почтен. Каза ми, че няма какво да губи към този момент. Вероятно има оръжие ", сподели Тошкова. 

Той е в домакински арест с гривна за следене от февруари 2023 година. В момента е самичък в дома си. Адвокатът му приказва с него по телефона, само че знае, че той е неотстъпчив и никой не е в положение да го убеди да се съобщи непринудено.

Според Зоя Тошкова няма нито едно доказателство за убийството, не е открито нито оръжието, нито е потвърдено, че той е бил на мястото на убийството. 

" Ситуацията е стана доста тежка, ние двамата най-добре знаем през какво минахме. Той е уверен, че системата в никакъв случай няма да се промени. С измислици и предположения не може да се упреква в ликвидиране ", добави юрист Тошкова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР