3 световни премиери и ALLURE излъчване СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ: - Неочакваният

...
3 световни премиери и ALLURE излъчване СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ: - Неочакваният
Коментари Харесай

PEUGEOT на автомобилното изложение в Париж 2022 г.

3 международни министър председатели и ALLURE лъчение

СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ:

- Неочакваният PEUGEOT 408 fastback
- PEUGEOT е-208, майсторът на електрическата успеваемост
- Електрически скутер PEUGEOT e-Streetzone

ALLURE: PEUGEOT 408, ефектна режисура в сфера!
EXCELLENCE: PEUGEOT E-EXPERT HYDROGEN на тест
EMOTION: PEUGEOT 9X8, високоефективният хибрид
ENTERTAINMENT: Срещи с сътрудници на PEUGEOT

Любимата марка на французите (според Годишно изследване на YouGov Institute), оповестено през септември 2022 година - PEUGEOT ще бъде в Porte de Versailles, от 17 до 23 октомври 2022 година По време на автомобилното ревю в Париж. На щанд от 900 м2 в зала 4, под слогана с обещанието на марката „ Всичко е по-красиво с Allure “, PEUGEOT ще покаже 3 международни министър председатели, които показват както ускореното електрифициране на марката, по този начин и нейната иновативност:
- НовиятPEUGEOT 408 ще бъде показан по нетрадиционен метод, наличен от всички ъгли в огромна транспарантна сфера.
- PEUGEOT E-208 ще показва своето супер дейно 100% електрическо задвижване, с 15% повече мощ и 10,5% по-голям пробег.
- Като проява на своя ангажимент да електрифицира цялата си гама, PEUGEOT ще разкрие 100% електрическия скутер PEUGEOT e-Streetzone, кадърен да измине до 112 км с едно зареждане.
- Феновете на високоефективната електрификация ще могат да се възхитят на PEUGEOT 9X8 Hybrid Hypercar, показан за първи път на автомобилно ревю и на неговия шосеен братовчед, PEUGEOT 508 PSE, с 360 к.с. хибридна мощ, създаден от същия екип от дизайнери и инженери.
- На специфичен щанд в зала 3 посетителите ще могат да се срещнат и с технологията за атомна горивна клетка: PEUGEOT E-EXPERT HYDROGEN ще бъде изложен и разполагаем за проби по време на ревюто.

И най-после, PEUGEOT ще даде опция на посетителите на ревюто да се срещнат с някои от най-престижните си сътрудници по време на събитието: водачи на PEUGEOT 9X8 Hybrid Hypercar, играчи от Stade Toulousain и Мис Франция 2022.

Грандиозна международна премиера на новия PEUGEOT 408 fastback

Новият PEUGEOT 408, ще бъде позициониран в „ La Sphère “, невероятна транспарантна и въртяща се структура с височина над 6 метра, която разрешава на посетителите да видят многото аспекти на непредвидения дизайн от всеки ъгъл. „ La Sphère “ беше конфигуриран за първи път през юли в Louvre Lens през август тази година. Новият PEUGEOT 408 ще даде на посетителите на автомобилното ревю ново доказателство за иновативността на PEUGEOT, с невиждан fastback контур на върха на C сегмента: както в историята на марката, по този начин и на сегашния авто пазар, PEUGEOT 408 е първият по рода си.

Неочакван, тъй като е друг, този извънреден PEUGEOT в допълнение към своята котешка стойка предлага неповторим външен тип и висше инженерство, фокусирано върху успеваемостта и интелигентното електрифициране с два акумулаторни хибридни мотора със 180 к.с. и 225 к.с. Всичко това разсънва страстите, предоставени от най-модерните технологии, отдадени на удоволствието от шофирането и инстинктивното потребление.

PEUGEOT E-208 и внедряването на електрификацията през 2023 година
По отношение на електрификацията PEUGEOT изпреварва законодателите. През 2030 година 100% от моделите на марката, продавани в Европа ще бъдат 100% електрически, т.е. 5 години преди регулаторните условия. От 2023 година всички коли PEUGEOT ще бъдат електрифицирани, т.е. задвижвани от мотори, които са 100% електрически, хибридни, Plug-In хибридни или захранвани от атомна горивна клетка. За да реализира тази цел, PEUGEOT ще форсира стартирането на пазара на електрически и електрифицирани модели през 2023 година: 3008 и 5008 ще бъдат първите коли в Stellantis Group, които ще получат напълно нов хибриден задвижващ мотор със 136 к.с., кадърен да понижи разхода на гориво с 15 %.

Освен че стартира PEUGEOT е-308 и е-308 SW комби, марката ще предлага нова версия на своя модел е-208 - най-продаваният електрически модел във Франция от началото на годината.
Изграден на база на технологията в е-308 с нов 115 кВт/156 електрически мотор (+15% мощност) и батерия от ново потомство, пробегът на новия PEUGEOT е-208 доближава до над 400 км. Електрическата успеваемост е изключителна и разходът е единствено 12,0 кВтч/100 км (WLTP), пример измежду електрическите транспортни средства от B-сегмент.

PEUGEOT 9X8, войник и лаборатория за електрификация на бъдещи модели
Една от звездните атракции на щанда на PEUGEOT ще бъде 9X8 HYBRID HYPERCAR, новаторският автомобил, включен в категорията Le Mans Hypercar на Световния шампионат за устойчивост (WEC) от юли. През 2023 година PEUGEOT и 9X8 ще участват на 100-то издание на 24-те часа на Льо Ман. Със своята невиждана обтекаемост, котешки тип и хибриден мотор (twin-turbo V6 със 707 к.с. откъм гърба и електрически мотор с 272 к.с. отпред), PEUGEOT 9X8 е лаборатория за електрификацията на бъдещите шосейни модели на марката, като PEUGEOT 508 PSE. Той ще участва на щанда в своята комби версия SW и е създаден от същия екип, основал PEUGEOT 9X8. Задвижва се от хибриден мотор, комбиниращ успеваемост и висока продуктивност (360 к.с.), оборудван с електрифицирано задвижване на всички колела за извънредно наслаждение от шофирането.

PEUGEOT e-EXPERT HYDROGEN с горивна клетка
Интригуваща технология за електрификация с нулеви излъчвания, която е извънредно подобаваща за тежкотоварни транспортни средства -водородната горивна клетка, към този момент се предлага в PEUGEOT E-EXPERT HYDROGEN. Голямото преимущество е опцията за зареждане с водород за три минути, което обезпечава изцяло електрически пробег от няколкостотин километра, без превозване на дълго време на зарядната станция. Моделът PEUGEOT E-EXPERT HYDROGEN ще може да бъде тестван от всеки искащ в региона на Porte de Versailles. С пробег от 400 км, 100 кВт мощ и 260 Нм въртящ миг, PEUGEOT e-EXPERT HYDROGEN може да транспортира до 1000 кг потребен товар в товарен размер от 6,1 м3.

PEUGEOT e-Streetzone 100% електрически скутер за първи път на щанда на PEUGEOT
Демонстрирайки, че PEUGEOT уголемява своето предложение за електрифицирана подвижност даже до двуколесни транспортни средства, колела и скутери, PEUGEOT e-Streetzone ще се предлага в две версии, с една или две акумулатори, като последната предлага до 112 км пробег в ECO режим. Със своите преносими акумулатори моделът може бързо и елементарно да се зарежда от всеки домакински контакт. Благодарение на потвърденото си шаси и ръководство, PEUGEOT e-Streetzone от PEUGEOT Motocycles е идеалното транспортно средство за напредване в градските центрове.

Събития и звезди, които не трябва да пропускате!

По време на автомобилното ревю PEUGEOT ще даде опция на посетителите да се срещнат с някои от своите влиятелни другари и сътрудници на щанда в зала 4:

ВТОРНИК, 18 ОКТОМВРИ следобяд, ще участват водачите на PEUGEOT 9X8, Жан-Ерик Вергнес, Пол ди Реста и Микел Йенсен, които, сред няколко интервютата с медиите, ще бъдат разполагаем на почитателите.

СРЯДА, 19 ОКТОМВРИ следобяд, почитателите на ръгбито ще могат да се срещнат с играчите на Stade Toulousain. Антоан Дюпон, разгласен за най-хубав състезател в света през 2021 година също ще бъде там. Играчите на Stade Toulousain носят емблемата на PEUGEOT на фланелките си от 1996 година Те са спечелили 7 трофеи във френския шампионат и 5 трофеи в европейския с тези цветове.

ЧЕТВЪРТЪК, 20 ОКТОМВРИ следобяд, Даян Лейър, Мис Франция 2022, ще бъде на щанда на лъвската марка.

Виртуално посещаване за всички: цифрово и завладяващо преживяване на щанда на PEUGEOT

Тъй като не всеки ще може да пътува до Париж, с цел да участва на автомобилното ревю, PEUGEOT ще предложи цифрово и завладяващо преживяване на своя щанд, с спомагателен бонус от извънредно и новаторско наличие.

На платформата LeSalon.Peugeot.fr, потребителите ще се озоват в зала за приеми, декорирана в цветовете на щанда. След това те ще могат да направляват свободно сред разнообразни светове (Нов, Спортен, Електрически, Гама) или да бъдат водени посредством извънреден аудио гид, който се трансформира съгласно техния избор. Един друг метод да посетите автомобилното ревю и да (пре)откриете PEUGEOT, без да ставате от креслото си.

*Източник: www.peugeot.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР