Виетнамският производител на електромобили VinFast Auto обяви, че моделът VF

...
Виетнамският производител на електромобили VinFast Auto обяви, че моделът VF
Коментари Харесай

VinFast VF 8 получава специална мултимедия на SONY

Виетнамският производител на електрически автомобили VinFast Auto разгласи, че моделът VF 8 ще получи първа по рода си за промишлеността онлайн мултимедийна система RIDEVU.

RIDEVU е разработка на Sony Pictures Entertainment (SPE) и дава достъп на клиентите до повече от 2000 кино заглавия, а услугата ще бъде предоставяна от VinFast на клиентите като бонус при поръчка на пакета VF Connect Prime.

Мултимедийната система RIDEVU ще бъде налична за клиентите на VinFast както на бордовата система на техните електрически автомобили, по този начин и на портативни устройства (Android, iOS, Android TV, Apple TV и Linux), като при избор на първата опция, от основание за сигурност, наличието ще бъде налично единствено когато автомобилът е паркиран.

" Развълнувани сме да бъдем първият производител на коли в света, който публично започва RIDEVU, предлагайки завладяващо развлекателно преживяване за нашите клиенти в Съединени американски щати ", споделя Дейвид Дънкан, вицепрезидент на подразделението Продажби и Маркетинг на VinFast Съединени американски щати. " Вярвам, че като интелигентно и еко-отговорно решение за подвижност, VinFast VF 8 ще обезпечи комфортно и прелестно преживяване на клиентите, където и да ги води пътуването ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР