Не може пенсиите на хората да са предизборен плакат или

...
Не може пенсиите на хората да са предизборен плакат или
Коментари Харесай

Главчев за индексацията на пенсиите с 11%: Една предизборна пушилка беше разсеяна

" Не може пенсиите на хората да са избирателен афиш или някакъв различен тип пропаганден материал на политическите сили. Взехме решение в сходство със закона ", добави министър-председателят.

Всичко върви по проект в организирането на транспарантни и почтени избори, увери още министър председателят. Главчев добави още, че от минитерството на електронното ръководство са му докладвали, че всичко по удостоверяването на машините върви по проект и графикът се съблюдава.

Има уверението на електронното министерство, че графикът се съблюдава и всичко върви по проект по удостоверяването на машините. Премиерът сподели още, че е провел среща с " Прозрачност без граници " и ръководителя на сдружението Франсоа Валериан, който останал удовлетворен от подхванатите дейности на Министерския съвет в посока на гарантирането на транспарантни и почтени избори.

Главчев разяснява и президентските избори в Република Северна Македония, като акцентира, че България няма да бъде спънка пред европейския път на Скопие, стига РСМ да извършва подписаните контракти.

" Многократно сме заявявали, че сме " за " европейската вероятност пред тях, единствено че те би трябвало да извървят пътя си, в случай че имат такова предпочитание, да станат членове. Но това минава през съблюдаване на всички контракти. Първия подпипсахме през 2017 година, по-късно през 2022 година във формат с целия Европейски Съюз, и в случай че не престават да имат предпочитание, би трябвало да съблюдават всички договорености. Ние няма никога да сме спънка пред РСМ да се причисли към Европейски Съюз ", разяснява още министър председателят.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР