26-годишната Александра Добрева от жк. Меден рудник и 19-годишната Ванеса

...
26-годишната Александра Добрева от жк. Меден рудник и 19-годишната Ванеса
Коментари Харесай

26-годишна предизвика страшно меле на пъпа на Бургас

26-годишната Александра Добрева от жк. " Меден рудник " и 19-годишната Ванеса Василева от Созопол шокирали живущи в центъра на Бургас със зрелищната злополука, станала нощес на кръстовището сред ул. " Св.Св. Кирил и Методий " и " Цар Симеон I ", написа " Флагман ".

Около 23 часа Александра препускала с бялото си БМВ 316, като се движила от денонощния магазин " Тришър ", по ул. " Св.Св. Кирил и Методий " към бул. " Демокрация ".

На кръстовището с ул. " Цар Симеон I " бургазлийката подминала като дребна гара пътния знак " Стоп ", като въобще не спряла на него. В този миг, по път с преимущество се движило Ауди А6, зад кормилото на което е 19-годишната Ванеса от Созопол.

По данни на инцидентни минувачи, станали очевидци на среднощния конфликт, и двата автомобила се движили с превишена скорост.

Ванеса, която се движила по пътя с преимущество, нямала никаква опция да спре или най-малко да понижи, с цел да избегне удара с БМВ-то на Александра. Според осведомени тя е взела брошура напълно неотдавна и още била " зелен " водач.

Заради високата скорост, мократа настилка и мощния удар, БМВ-то се завъртяло на 180 градуса, а Аудито помело светофара на тротоара сред ул. " Св.св. Кирил и Методий " и " Цар Симеон I ", след което се преобърнало странично и забило в едно от дърветата.

Става ясно още, че двете девойки са дали негативни резултати на тестванията за алкохол, като Александра е отказала да даде кръв за химичен разбор.

Въпреки че девойките не са били пияни, държанието им демонстрира безусловно непознаване на разпоредбите за придвижване по пътя. Макар че към 23 часа по улиците на града могат да се срещнат не по-малко от десетина души, цяло знамение е, че конфликтът не лиши живота на някои пешеходец.

Освен че Александра се е движила с висока скорост, тя по никакъв метод не е подхванала дейности, с цел да се съобрази с пътния знак и да спре, с цел да изчака прекосяването на Аудито.

Километражът на БМВ-то и е бил много висок, защото цялата предна част е на хармоника. В бавареца са пътували още две момчета - 19-годишните Генади и Богомил, които са с контузени глава и крака, разминали са се единствено с нерешителност и към този момент са си у дома за домашно лекуване.

Снощи Александра е била прегледана от Спешен екип, тя е с контузена глава и гръден панер, само че положението ѝ е било устойчиво и към този момент е освободена за домашно лекуване.

В автомобила на 19-годишната созополчанка са пътували петима души. Сред тях 15-годишната ѝ сестра, която е била на задната седалка, както и приятелите ѝ Петър и Илия / на 20 и 21 г./ са се разминали по знамение, след каскадата на Аудито. Най-тежко е потърпевша 23-годишната Росица, която е с травма на гръдния панер, само че е без заплаха за живота.

Тази заран стана ясно каква е обстановката на кръстовището сред ул. " Св. св. Кирил и Методий " и " Цар Симеон I ". Светлинната уредба е счупена, по земята има голям брой автомобилни елементи, както и персонални движимости, които евентуално са изхвърчали след конфликта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР