24 бизнес дами се включват в Арена на дамския бизнес“

...
24 бизнес дами се включват в Арена на дамския бизнес“
Коментари Харесай

Жени с бизнес вдъхновяват други и търсят партньори на форум

24 бизнес дами се включват в „ Арена на дамския бизнес “ – конгрес, за който уредниците имат упоритостта да даде опция за финансиране и поддръжка на бизнеси, ръководени от дами бизнесмени.

Целта е да се даде платформа за дами, които да покажат не свои артикули, а бизнеса си, да намерят сътрудници, менторство или финансиращи институции , изясни пред Радио София основателят Гена Събева – бизнесмен с над 30 годишен опит и ръководител на Бизнес лейди клуб „ Женско предприемачество “.

„ Арена на дамския бизнес “ ще се организира на 8 юни в Интер Експо Център от 10 до 18 часа.

 Форумът ще има четири тематични панела, по време на които дамите ще показват по забавен и интерактивен метод разнообразни тематики, свързани с бизнеса.

„ Менторството, е водено от членовете на Business Lady Club, дава опция на участниците в програмата да задават въпроси, да се срещнат с другите благоприятни условия и да добият реалистична визия за бизнес средата. Не на последно място, програмата оказва помощ на дамите да си основат мрежа от контакти с хора, които ще бъдат потребни за тяхното развиване “, добави Събева.

 Идеята е събитието да стане от време на време, с цел да се дава късмет както на предприемчивите дами, по този начин и на искащите да ги поддържат, добави Мартина Биковска , която е развила собствен бизнес и е привлечена към събитието.

Съвети могат да се дават доста, само че те не въодушевяват по този начин, както персоналният образец.

И точно това ще покаже форумът на дамите.

Чуйте повече от диалога на Луиза Лазарова с Гена Събева и Мартина Биковска.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР