23-годишната Бериван Белялова, която е обвинена за убийството на Ивайло

...
23-годишната Бериван Белялова, която е обвинена за убийството на Ивайло
Коментари Харесай

Вкараха с белезници в съда Бериван, която е обвинена за убийството на Ивайло в Тракия

23-годишната Бериван Белялова, която е упрекната за убийството на Ивайло в ЖР Тракия, застана пред съда в Пловдив. Днес магистратите ще прегледат настояването на прокуратурата за взимане на най-тежка мярка за неотклонение по отношение на дамата - " задържане под стража ". 
Прочетете още
Бериван бе доведена с белезници в съда. Защитата ѝ ще изиска по-лека мярка от магистратите. 

Припомняме, че младата жена бе арестувана на 7 януари, като обвинена за убийството на 50-годишния си другар Ивайло. 

По делото е открито, че жертвата е била простреляна с газов револвер, при което е била наранена значима артерия. Убийството е станало в жилището на Ивайло.

Според първичните данни сред двамата е зародил скандал, при който дамата е простреляла Ивайло с газовия револвер. Оръжието е открито в жилището и е конфискувано като материално доказателство. То е било притежавано от мъжа.  При осъществяване на първичните дейности по следствието на място е участвал дежурен прокурор от Окръжна прокуратура-Пловдив. Жилището, където е станал случаят, е било населявано от Ивайло, а дамата му е била на посетители. 

По информация на  TrafficNews.bg  той бил използвал солидно количество алкохол,  съседите чули изстрели, а младата жена, която е от ромски генезис, побягнала по стълбището. 

Съседи споделят, че момичето е било в потрес. Тя разказала, че приятелят ѝ се напил и изкарал газовия си револвер. Започнал да стреля, а тя се пробвала да вземе оръжието. При битката револверът гръмнал, улучвайки съдбовно 50-годишния мъж.  

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР