21-годишният Димитър Иванов, който е син на бургаската боксова легенда

...
21-годишният Димитър Иванов, който е син на бургаската боксова легенда
Коментари Харесай

Синът на боксова легенда заплаши гаджето си с брадва

21-годишният Димитър Иванов, който е наследник на бургаската боксова легенда Стоян Иванов - Стьопата, спретна любовен екшън поради неконтролируемата си ревнивост към новото си и извънредно красиво гадже, написа " Флагман ".

Младежът изпитвал дълбока ревнивост и възприятие за благосъстоятелност към хубавицата Д. К., с която от скоро били интимни, само че към този момент бил влюбен до уши. Постоянно я питал къде е, с кого приказва и за какво. През летните месеци двамата работели като спасители на басейна към хотел в Слънчев бряг и даже живеели дружно на квартира. В един миг страстите на Димитър ескалирали, дотам озверял от ревнивост и даже заплашил момичето, заключил я в общата им квартира в курорта и споделил, че няма да я пусне да излезе повече на открито. Тогава Д. К. решила, че ще приключи взаимоотношенията си с Димитър.

Той се прибрал в Бургас, само че в събота решил, че ще отиде да се обясни с приятелката си. Не можел да одобри обстоятелството, че е изоставен. Така се появил пред хотела в Слънчев бряг с секира в ръка. Искал да види момичето, само че защитата не го позволила. Димитър крещял, че ще я убие и се държал като несъответстващ. Наложило се да бъде извикана полиция, в резултат на което той е арестуван за 24 часа. Назначена му е и психиатрична експертиза поради положението, в което изпаднал, предписани са му и медикаменти.

Ден по-късно Д. К. е подала тъжба против него и сега е формирана кореспонденция в Районна прокуратура в Бургас.

Справка в досието на Димитър сочи, че има висящо дело, което усложнява ситуацията и ревността му може да му излезе скъпо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР