20-годишният студент по География в Софийския университет Николай Митов е

...
20-годишният студент по География в Софийския университет Николай Митов е
Коментари Харесай

Мистерия с изчезналия в София 20-г. студент

20-годишният студент по " География " в Софийския университет Николай Митов е в неопределеност от 23 януари. Бащата на студента - Валентин, го набра на вайбър. Телефонът звънеше, само че никой не подвигна насреща, оповестява Нова телевизия.

" Последно го чух преди седмица по телефона, беше безусловно спокоен, даже го разсъниха. Отговаряше ми еднопосочно, не се тормозих, помислих, че е сънен. В петък последно му звъннах, беше изключен телефона му. Тук приказваме за вайбъра, само че телефонът е изключен. Оттогава нямам връзка с него. В събота му се обадих отново, не ми подвигна, и се тормозих. Написах му известие по вайбър, не ми отговори, не е прочел известията.

Тогава пристигнах в София, подадохме заявки в Седмо РПУ за общодържавно търсене. Последно, съгласно документите, които намерихме, а и той ми е казвал, е работил в една компания. Бил е там единствено четири дни - почнал е в понеделник на 6 януари, и е напуснал в петъка, 10 януари.

Call компания, с онлайн търговия се занимава. Каза, че още го образоват. Не знаех, че е напуснал, не ми сподели, държеше се умерено, даже откакто е бил напуснал ми споделяше, че още работи там ", описа бащата на Николай.

Николай е бил облечен с тъмносини дънки и дълго мрачно яке. Той е висок 180 см, със зелени очи и светла коса. За изгубването на момчето е подаден сигнал в Седмо РПУ в София, само че досега няма информация за него.

Николай Митов е някогашен ученик на Математическа гимназия „ Константин Величков “ в Пазарджик, а негови някогашни съученици и учители мощно са обезпокоени за него.

Приятелите умоляват всеки, който има някаква информация за него, да се обади на телефоните 0899140064 или 0899161356 или в най-близкото ръководство на полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР