20-годишният Михаил Кръстев, който е многократен шампион по плуване за

...
20-годишният Михаил Кръстев, който е многократен шампион по плуване за
Коментари Харесай

Михаил от Игри на волята иска Момчил, Денислава и Рълев на финал

20-годишният Михаил Кръстев, който е нееднократен първенец по плуване за деца, юноши и младежи, е един от запаметяващите се облици от Игри на волята 5. Той влезе в предаването с брат си Радостин, само че Радо отпадна много по-рано, а Мишо съумя да влезе в топ 8 и приключи присъединяване си на почетната осма позиция.

Неговите топ 3 на финалистите в предаването са:

1. МОМЧИЛ - извънредно мощен боец, супер адаптивен и за мен той е финалист в топ 3.

2. ДЕНИСЛАВА - ти си извънредно мощна жена, доста си бърза, доста си мощна, можеш и да плуваш, решаваш пъзели. Абе, като цяло си най-комплексната жена и те виждам в топ 3 на финалите.

3. РЪЛЕВ - ти си железарка. Изключително адаптивен още веднъж. Просто би трябвало да се дублирам, тъй като това са най-базовите и основни качества, които са нужни на Арената. Изключително адаптивен, доста мощен и устойчив, тъй че това бяха моите ТОП 3 за Игри на волята 5.

А по какъв начин отговори на занимателния блиц F*ck, Marry, Kill? Вижте с нас:

ВИОЛЕТА, ДЕНИСЛАВА, МАСТАГАРКОВ

F*CK: Ще факам Виолета, тъй като имам напълно друг взор към Денислава и предпочитам нейната майка за... тази тематика.

MARRY: Ще се оженя за Денислава, тъй като би било красиво, церемонията и всичко. А и сме си говорили доста за сватби... тя с нейния, аз с моята.

KILL: И ще убия Мастагарков, тъй като през днешния ден ме отстрани от Игрите.

МОМЧИЛ, ДУНЕВ, МАРТИН

F*CK: Ще фъкна Момчил, тъй като с него сме спали над три седмици дружно.... И сме се гушкали, тъй че единствено това остана да създадем.

MARRY: Ще се оженя за Дунев, тъй като го почитам. Не знам дали има логичност, само че сигурно не желая да го фъкна, тъй че за него ще бъда оженен.

KILL: И ще убия Елвиса, тъй като неговите стратегически игри ме дразнеха, ей зат’ва ще го убия. Ъ!

ЦВЕТИ, СИТНИЛСКА, ОРЯШКОВА

KILL: Цвети я умъртвявам сигурно. Просто... не ме изкефи като темперамент. F*CK: Ще факна Албена. Не мога да кажа за какво, не я познавам, просто на визия най-вече ми подхожда от трите ми разновидността. Така че Албена ще бъде факната. MARRY: И Мария Оряшкова ще бъде оженена за мен, тъй като по този начин желая.

РУМЕН, ВАСИЛ, НИКОЛАЙ РЪЛЕВ

F*CK: Ох, от позиция на визия, Румка... ще избера да те факна. Най беше прелъстителен от тримата и... да... ти си моят избор за факване.

KILL: Васе, теб ще те убия, тъй като най-вече плувахме в морето и ще ми е най-лесно да те удавя там, тъй че ти ще бъдеш погубен.

MARRY: Иии... ще се оженя за Никито, тъй като беше много сантиментален на моменти и считам, че би се получила една хубава женитба. Брат му ще ни е кум.

НИКОЛ, ВЕСЕЛИНА, ЕЛЕНА

F*CK: Ще факна Ели, тъй като имаше най-фитнатата визия от другите два избора.

KILL: Веси, теб ще те убия, тъй като минимум време бяхме с теб и не съумях да си направя някакъв контакт необикновен, тъй че ти ще бъдеш убита.

MARRY: Иии... ще се оженя за Николчето, тъй като тя си ми беше душичка, тъй че Николче с теб ще вършим женитба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР