15-годишно момиче бе открито мъртво снощи в района на Къщата

...
15-годишно момиче бе открито мъртво снощи в района на Къщата
Коментари Харесай

Откриха мъртва 15-годишна

15-годишно момиче бе намерено мъртво нощес в региона на Къщата на алпиниста в кв. " Зона В " във Велико Търново. От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че се работи по всички версии, в това число ликвидиране. Очаква се към екипа да се включат и психолози от Плевен.

Тялото е открито към 22:30 часа. Тийнейджърката е била търсена в продължение на два дни от фамилията и другари, като даже са пуснали зов за помощ във Facebook. Момичето е родом от село Ресен. Ученичка е в Професионалната гимназия по електроника " Александър Степанович Попов " във Велико Търново.

По неофициална информация на локалния в. " Борба " ученичката е изчезнала при започване на седмицата, като последно е видяна с мъж на 40 години от Ресен. Той работел във фурната в дребното обитаемо място, а вечерта преди да бъде намерено безжизненото тяло е нощувал с момичето в хотелски комплекс на 7 километра до Велико Търново.

Мъжът е задържан, по случая тече следствие, формирано е досъдебно произвеждане. Повече информация по случая се чака на по-късен стадий, прецизираха от полицията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР