показва нарастващо сближаване между авторитарните сили и подчертава важността на

...
показва нарастващо сближаване между авторитарните сили и подчертава важността на
Коментари Харесай

Столтенберг зове за единен фронт на демокрациите срещу авторитаризма

демонстрира възходящо доближаване сред властническите сили и акцентира значимостта на това демокрациите да се обединят в обединен фронт. Това съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, представен от " Ройтерс ".

Вчера съветският президент Владимир Путин подписа съглашение с водача на КНДР Ким Чен-ун, което включва - ход, който трансформира политиката на Москва по отношение на Пхенян.

Столтенберг уточни, че Северна Корея е предоставила на Русия, а с военни средства Москва във войната ѝ против Украйна.
 В Северна Корея Путин разменя кон за кокошка
В Северна Корея Путин разменя кон за кокошка

Ако Северна Корея има две бутала - Поднебесната империя нормално натиска спирачката, до момента в който Русия в този момент форсира газта на севернокорейския деспот

" Трябва да сме наясно, че властническите сили се сближават от ден на ден . Те се поддържат взаимно по метод, който не сме виждали до момента ", предизвести той на полемика по време на публично посещаване в Отава.

" Щом те са все по-близки - властнически режими като Северна Корея и Китай, Иран, Русия - е още по-важно да сме единни като страни, вярващи в свободата и демокрацията ", акцентира Столтенберг.

По негови думе възходящата непосредственост сред Русия и други азиатски страни значи, че е още по-важно НАТО да работи със съдружниците в Азиатско-тихоокеанския район. Той посочи, че това е повода водачите от Австралия, Япония, Нова Зеландия и Южна Корея да бъдат поканени на срещата на върха на Алианса във Вашингтон идващия месец.
 Путин моли Пхенян за танкове и реактивни снаряди
Путин моли Пхенян за танкове и реактивни снаряди

Северна Корея има големи хранилища за оръжие от времето на Съюз на съветските социалистически републики

Столтенберг означи и че чака да разходва 2% от Брутният вътрешен продукт за защита.

Либералното държавно управление на Канада, което е наляло милиарди в обществени стратегии, харчи едвам 1,37% от Брутният вътрешен продукт за своята войска, а през април разгласи проект за постигане на 1,76% до 2030 година

Други страни членки на НАТО " са загрижени за фискалния баланс, те желаят да отделят пари за здраве и обучение ", изясни Столтенберг и добави, че " в случай че не сме в положение да запазим мира, тогава и това, което вършим във връзка с опазването на здравето, изменението на климата и образованието, ще се провали ".
 ISW: Путин и Ким провокират Запада
ISW: Путин и Ким провокират Запада

Демокрация под опасност: Руските бойци имат заповед да обезглавяват украинци
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР