Западните Балкани ще потънат в забрава, ако Украйна загуби войната

...
Западните Балкани ще потънат в забрава, ако Украйна загуби войната
Коментари Харесай

„Икономист: „Ако Украйна загуби, Западните Балкани ще бъдат забравени“ 


Западните Балкани ще потънат в давност, в случай че Украйна загуби войната против Русия, изключително в подтекста на процеса на присъединение на балканските страни към Европейския съюз, предизвестява " Икономист ".

„ Победата на Русия би имала слаб резултат върху Запада, изключително върху Европа: формата на Европейски Съюз ще се промени, обещанието към Украйна допуска цялостна победа. Западните Балкани, чийто опит за присъединение възроди войната, също ще останат в давност ”, написа „ Икономист ” в разбора, озаглавен „ Какво ще стане, в случай че Украйна загуби ”?


На срещата на върха в Солун, Гърция, Европейски Съюз изрази поддръжка за " европейската фантазия " на страните от Западните Балкани от 2003 година Само Хърватия обаче се причисли към Европейски Съюз през 2013 година По този метод сега 10 страни са в развой на разширение, в това число Украйна и Молдова от 2022 година, девет от които имат статут на кандидатки.

„ Съществуващата задънена улица може да рухне в интерес на окупатора или Доналд Тръмп може да се върне на власт в Съединените щати и да съобщи успеха на Русия на сребърен поднос.


Въпреки че победена Украйна е далечна вероятност, тя е не по-малко ужасяваща “, заключава английският вестник.




Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР