На 22 юни 2024 г. в 04:10:32 часа настъпва Пълнолуние

...
На 22 юни 2024 г. в 04:10:32 часа настъпва Пълнолуние
Коментари Харесай

Задава се Ягодово Пълнолуние!

На 22 юни 2024 година в 04:10:32 часа настава Пълнолуние в знака на зодия Козирог. То е известно още като Ягодово и символизира любовта, чистотата и просперитета.

Омагьосващото име „ Ягодово пълнолуние “ е обещано доста от дълго време, съгласно легендата, от северноамериканските индианци, които забелязали, че първото пълнолуние през юни се пада по време на беритбата на ягоди.

Знакът на Козирога е прочут със устрема си към водачество и търсене на самопризнание. Затова първото лятно Пълнолуние ще е значимо за тези, които се стремят към професионално развиване и реализиране на задачите.

Периодът ще бъде подобаващ за довеждане докрай на планове, връщане на задължения, занимания с творчество и медитация, за осъществяване на дадени обещания и помиряване с тези, с които сме се скарали.

Добре е по това време да избягвате изясняването на връзки, присъединяване в спорове, интриги и разискването на други хора. Не вземайте съдбоносни решения и отделете време за отмора, не се претоварвайте. Също по този начин изчакайте със сключването на значими покупко-продажби и даването на пари назаем.

*Източник: WOMAN.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР