15-годишната Сузанита ще влезе в поредното издание на ВИП Брадър“

...
15-годишната Сузанита ще влезе в поредното издание на ВИП Брадър“
Коментари Харесай

Сузанита Влиза С Баща Си Във „вип Брадър“

15-годишната Сузанита ще влезе в следващото издание на „ ВИП Брадър “ по… гърди. Непълнолетната певица сама се похвали със фотоси, които източници на „ Таблоид ” издадоха, че са направени за визитката ѝ в риалити шоуто. Вече не е загадка, че след по-малко от месец чалга колосът Орхан Мурад ще прекрачи прага на най-известната Къща дружно с палавата си дъщеря.

Засега е ясно, че в риалитито сигурно влизат още футболистът Благой Георгиев – Джизъса, миската Нора Недкова, коафьорът Валентин Кулагин и Анита Мейзер. Сузанита обаче е най-нетърпелива и бърза да покаже какво има под блузата, въпреки и държанието ѝ да попада под ударите на няколко закона.

На фрагментите 15-годишната русокоска театралничи гола от кръста нагоре, като е скрила зърната си с руси екстеншъни. С пиперливите снимки невръстната мома взриви обществените мрежи, в които се чуха апели за интервенция на прокуратурата и Държавната организация за протекция на детето.

Кадрите доближиха 30 000 лайкове за по-малко от час. Коментарите обаче бяха унищожителни. Някои се възхищаваха на дръзката постъпка на ученичката, само че други бяха потресени от гледката на разпищолената тийнейджърка със силиконови корекции, написа „ Таблоид “.

След като схванала кои мъже ще влязат в шоуто, Сузи Мурад непосредствено си заплюла Благо Джизъса, като считала да впечатли феновете с разюздана любовна спекулация с футболиста.

Скандалният фризьор Валентин Кулагин пък ще влезе в Къщата на „ ВИП Брадър ” със скандалната задача да стане първият земляк, правил гей секс в народен ефир. В контракта на фризьора има експлицитна уговорка за награда от 30 000 лв. при осъществяване на извратената задача.

Все още не е ясно кой ще бъде „ жертвата ” на подмолния Кулагин. В коридорите на Нова телевизия се спряга името на някогашния народен представител Владо Кузов, който е с пословично слаб ангел, когато става дума за добре завършени младежи. Далеч по-вероятно обаче е в Къщата да бъде вкарана изпитана хомо приятелка на Валентин, с цел да няма засечки в сюжета и да не се оставя нищо на случайността.

Just smiling 🐻⚡️😌

Публикация, споделена от Suzanitta 👑 (@mvradova) на Авг 22, 2018 в 11:40 PDT
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР