14-годишната Карис Зита Дъглас се появи рамо до рамо с

...
14-годишната Карис Зита Дъглас се появи рамо до рамо с
Коментари Харесай

Карис Зита Дъглас и красотата по наследство

14-годишната Карис Зита Дъглас се появи един до друг с красивата си 48-годишна майка, Катрин Зита-Джоунс, на фешън шоу на D&G. И, несъмнено, съумя да прикове всички погледи върху себе си.

Дъщерята на холивудската двойка се появи в целия си искра, като даде сериозна поръчка за ярко бъдеще. Защото Карис Зита Дъглас освен има известни родители, само че и като че ли е наследила най-хубавите им черти. Особено тези на майка си. Приликата сред двете несъмнено се набива на очи.

Карис има почтено лъчение и естествена хубост, които няма по какъв начин да не бъдат оценени. Катрин Зита-Джоунс се появи на мондото събитие в провокативен тоалет с доста дантела и черен корсет. А щерка й заложи на грациозен гащеризон с флорални претекстове в горната част и паднали плещи.

Тинейджърката е подготвена за стилния подиум и е измежду това потомство звездни наследници, готвещи се да завладяват светските среди. Както съумя да направи щерка на Синди Крауфорд, Кая Гербер, да вземем за пример.

Миналата есен Катрин и Карис още веднъж се трансфораха в център на внимание на фешън ревю, на което се появиха в тандем. И сякаш това да се случва все по-често. Поне до момента в който звездата на 14-годишната хубавица не заблести и със лична светлина. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР