14 Април Career Show стартира иновативна кариерна общност за топ

...
14 Април Career Show стартира иновативна кариерна общност за топ
Коментари Харесай

Career Show създава иновативна кариерна общност

14 Април
Career Show започва новаторска кариерна общественост за топ гении. Проектът събира квалифицирани експерти, търсещи развиване, надграждане на уменията и кариерни благоприятни условия. Платформата дава достъп до ежемесечни събития за кариерен растеж, спорт, баланс работа-личен живот, технологии и други Освен програмата с тематични интензивности, Career Show дава опция за директна връзка с работодатели в разнообразни сфери, предлагащи благоприятни условия за работа.

" След като събитията на Career Show се утвърдиха като водещи кариерни планове за квалифицирани фрагменти, естественото продължение беше да изградим общественост. Такава, която събира в себе си квалифицирани фрагменти от разнообразни браншове и дава опция целогодишно да влагат в своето кариерно и личностно развиване. Разбира се, опцията участниците да се срещат с водещите работодатели в България и Европа ще продължи да бъде другият главен детайл в общността ", споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

За реализиране на оптималната интуитивност и персонализация на преживяването на всеки един участник в общността, Career Show работи в колаборация с Evalato - водеща интернационална платформа за виртуални събития и осъществяване на персонални видео срещи. Платформата е съобразена с самостоятелните ползи и търсения на участниците. Всеки един може да зададе подробни филтри, с цел да открие точните благоприятни условия за себе си оптимално бързо и елементарно. Опцията за прибавяне на доказаните видео срещи и определените полемики и интензивности в персонален календар обезпечава ефикасна организация на времето и икономисва часове търсене на подобаващи оферти.

Като част от общността, участниците в Career Show могат да се включат в ежемесечни интензивности, ориентирани към разнообразни аспекти на професионалното развиване и пълноценния персонален живот. Предвидени са събития за кариерен напредък, здраве и спорт, баланс работа-личен живот, водачество и ръководство и други

Предстоящото събитие в календара на Career Show - Career Show Tech - е отдадено на кариерното развиване в ИТ сферата. Събитието ще се организира на 19 и 20 май напълно онлайн. По време на Career Show Tech квалифицирани експерти в разнообразни сфери на ИТ бранша ще организират видео срещи с водещи работодатели от страната и Европа, а одобрени експерти от компании като Microsoft, Гугъл, Financial Times и Gameloft ще споделят скъп опит и препоръки за сполучлива ИТ кариера.

Всеки участник в общността на Career Show получава достъп и до главното кариерно събитие в България - Career Show 2021, което ще се организира на 29 септември онлайн в Sofia Event Center и на 30 септември напълно онлайн.

Всеки може да се причисли към кариерната общественост на Career Show гратис като се.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР