1290 души в Обединеното кралство са починали от усложнения на

...
1290 души в Обединеното кралство са починали от усложнения на
Коментари Харесай

5 млн. ваксинирани британци, 38 000 новозаразени с коронавирус

1290 души в Обединеното кралство са умряли от затруднения на ковид, съгласно държавни данни, оповестени в четвъртък, съобщи Анадолската организация.
Британският министър председател Борис Джонсън разгласи, че към четвъртък във Англия са приложени над 5 милиона дози ваксини.
 Всеки осми в Англия е карал ковид Всеки осми в Англия е карал ковид
Най-малко един на всеки осем души в Англия е инфектиран с COVID-19. Това демонстрират резултатите от проучванията с антигенни проби, съобща...
За едно денонощие бяха регистрирани още към 37 892 случая на COVID-19.
Това прави общо над 3,54 милиона инфектирани и 94 580 смъртни случая.
Междувременно министърът на опазването на здравето Мат Ханкок съобщи през днешния ден пред Народното събрание, че съвсем две трети от жителите на домове за грижи към този момент са получили доза ваксина COVID-19.
" 63% от жителите в домовете за възрастни хора към този момент са имунизирани, което е в действителност доста нарастване през последната седмица ", сподели Ханкок. " На път сме да реализираме задачата си да имунизираме жителите на домове за възрастни хора до края на този месец. "
 Англия навлиза в плато на случаите на Covid-19 Англия навлиза в плато на случаите на Covid-19
Във Англия се следи закъснение на заразяванията с Covid-19 и нахлуване в плато на случаите, съобщи тази заран по Би Би Си про...
Ваксинациите измежду всички групи се провеждали със скорост от 200 дози в минута.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР