В момента Украйна не е в състояние да се противопостави

...
В момента Украйна не е в състояние да се противопостави
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна не е в състояние да се противопостави ефективно на руските управляеми бомби

В момента Украйна не е в положение да се опълчи дейно на съветските управляеми бомби, които се трансфораха в основна тактика за Русия за нахлуване на фронтовата линия. Това стана ясно от изказването на украинския президент Володимир Зеленски. Той акцентира какви са огромните предизвикателни, пред което е изправена страната му в продължаващия спор с Русия, пишеNews.bg.
Президентът Зеленски се срещна с висши чиновници в сряда, в това число секретаря на Съвета за национална сигурност и защита, началника на генералния щаб и разнообразни членове на държавното управление. Фокусът на тяхната полемика беше върху незабавната нужда Украйна да усъвършенства своите качества в електронната война, както и да ускори вътрешното произвеждане на дронове, ракети и оръжия, способни да противодействат на управляемите бомби, употребявани от Русия.

Срещата акцентира сериозната обстановка, в която се намира Украйна, и належащата потребност от решения за подсилване на защитата ѝ против комплицираните оръжия, които нейният употребява.

" И в случай че виждаме положителни трендове във връзка с радиоелектронната война, безпилотните самолети и ракетната стратегия, тогава към момента би трябвало да се направи доста, с цел да се противопоставим на съветските бомби ", съобщи Зеленски при постоянното си видеообръщение, представено от News.bg.

" Днес обсъдихме детайлностите. Няма опция: Украйна се нуждае от системи и тактики, които да създадат допустимо да защитим нашите позиции, нашите градове и общности от тези бомби. Това към този момент в действителност е главният инструмент на съветския гнет и настъплението на окупатора ", означи Зеленски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР