В началото на пълномащабната война в Украйна имаше много работилници,

...
В началото на пълномащабната война в Украйна имаше много работилници,
Коментари Харесай

Военният експерт Ю. Абдула: Украйна се нуждае от ударни дронове, ...

В началото на пълномащабната война в Украйна имаше доста работилници, които изработваха системи за мятане на муниции от дронове, само че в този момент множеството от тях са минали към изработването на FPV дронове от вида " камикадзе ".

 

Както споделя Абдула пред " Фокус ", защото в региона на Харков дълго време е било относително умерено, не е имало огромна потребност от дронове и системи за тях за бомбардиране. Въпреки това, след нахлуването на руснаците в Харковска област през май, е имало огромна потребност от такива оръжия.

 

" В Харковска област има единствено една работилница, която може да обезпечи това направление. По-рано осигурявахме потребностите на целия фронт с тези системи с към 10 %, а в този момент би трябвало да доставяме цялата Харковска област.

 

Това са Суми, Ахтар, Белгородското направление и доста други. Трябва да ги доставяме, като в същото време не стопираме да доставяме източните посоки. За един завод това е като цунами ", - изясни Юрий Абдула.

 

Цехът на Юрий за произвеждане на такива устройства дава на военните към 300 системи за бомбардиране дневно, макар че потребностите на фронта като цяло са към 1000 единици дневно.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР