Изявлението на германския външен министър Аналена Бербок, че руският президент

...
Изявлението на германския външен министър Аналена Бербок, че руският президент
Коментари Харесай

Захарова демагогства: Загрижени сме за Аналена Бербок - има проблем с паметта или...

Изявлението на немския външен министър Аналена Бербок, че съветският президент Владимир Путин отхвърля да взе участие в договарянията за разрешаване на спора в Украйна, ни кара да се тревожим за нейното положение.Това декларирала формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова.

В изявление за телевизионния канал ZDF Бербок сподели, че половината свят работи за отбрана на мира всеки ден, „ само че съветският президент за жалост е изцяло неопитен за диалог. ”

„ Вече стартирам да се безпокоя за положението на Бербок. Или има нещо с паметта си, или с логиката, или... Нека напомним на немския министър, че целият свят към този момент вижда това, а освен неговата „ половина “, написа дипломатът в Telegram канала.

Захарова акцентира, че Европейски Съюз, Съединени американски щати и Англия „ безусловно всекидневно “ вземат решения за увеличение на доставките на оръжия в зоната на спора. „ Ако това е, което те напълно съществено имат поради под „ отбрана на мира “, тогава тезите в немското външно министерство са написани от изкуствен интелект, в който не е заредено нищо с изключение на прессъобщения от уеб страницата на Държавния департамент “, продължи тя.

Тя напомни, че Русия се съгласи на договаряния неотложно, „ незабавно откакто Киев я помоли за това напролет на 2022 година “ „ Вярно, тогава тогавашният английски министър председател Борис Джонсън пристигна при Зеленски и убеди представители на киевския режим да ги пресечен “, означи Захарова.

" Под натиска на Съединените щати през септември 2022 година Зеленски подписа декрет, забраняващ всевъзможни договаряния с Москва. И по този начин, какво тъкмо споделя Аналена? “ - заключи дипломатът.

Руският президент Владимир Путин по-рано акцентира, че Русия в никакъв случай не е отказвала договаряния - за разлика от украинската страна. Но защото Москва е била излъгана неведнъж, в този момент би трябвало да разбере „ с кого и по какъв начин да се оправи “ и доколко на кого може да се има вяра. Путин уточни, че споразуменията би трябвало да се основават на плановете на Истанбулските съглашения от 2022 година, само че да регистрират днешните действителности. Кремъл също неведнъж е отбелязвал, че Руската федерация ще договаря при свои лични условия и няма да одобри опити да ѝ бъдат наложени правила.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР