Преди седмица ви разказахме за руските олимпийски медалисти, които получиха

...
Преди седмица ви разказахме за руските олимпийски медалисти, които получиха
Коментари Харесай

А ето какви автомобили получиха българските олимпийски медалисти

Преди седмица ви разказахме за руските олимпийски медалисти, които получиха за награда чисто нови дизелови BMW-та, като някои от тях веднага ги обявиха за продан. Сега, на официална церемония бяха отличени и част от българските призьори и по-конкретно тези от бойните спортове от олимпиадата в Токио. Българските състезатели Ивет Горанова, Евелина Николова и Тайбе Юсеин получиха нови SUV автомобили с марка Haval. Това е подбранд за автомобилис повишена проходимост на китайската марка Great Wall.
`А

Първа ключовете за своя автомобил получи Ивет Горанова, която спечели олимпийска титла по карате в категория до 55 кг. Ивет Горанова получи нов Haval H6. Автомобилът е с двулитров бензинов двигател и разполага с всички екстри за модела, като ESP система от Bosch, система против преобръщане (RMI), система за контрол на сцеплението (TCS), 360 ̊камера за наблюдение на зоната около автомобила, адаптивен круиз контрол (ACC), система, предупреждаваща за опасност от челен сблъсък (FCW), система за автономно спиране (AEB) и други.
`А

Бронзовите медалисти от олимпийските игри - Тайбе Юсеин и Евелина Николова, които завоюваха престижните отличия в своите категории по борба, бяха наградени от президента на Българска федерация по борба, г-н Христо Маринов. Двете момичета си тръгнаха с чисто нови градски SUV-та Haval H2. Тези автомобили са и с автоматична скоростна кутия. Моделът разполага още с безключов достъп и стартиране на двигателя, пълен пакет въздушни възглавници, камера за заден ход, заден парктроник, Apple Car Play.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР