Гледах „Шоуто на Слави” заради участието на премиера. Не съм

...
Гледах „Шоуто на Слави” заради участието на премиера. Не съм
Коментари Харесай

Вежди Рашидов изригна срещу "Шоуто на Слави": Липсва му само песента „Няма такава държава”!

Гледах „ Шоуто на Слави” заради участието на премиера. Не съм любител на тази форма на шоуто. В цялото това шоу, само песента „ Няма такава държава” ми липсваше, за да е завършено шоуто. Това заяви скулпторът и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов.

„ Падението е всенародно, няма какво да коментирам”, обобщи той пред БНТ.

Рашидов коментира и реакцията си в парламента по повод нападките на лидера на БСП Корнелия Нинова на тема „ олигарх “. По думите му, това не е политическо поведение. „ Бях приятел на Илия Павлов, без да съм работил в „ Мултигруп”. Пред очите ми са минали много интересни личности. Към Нинова нямам нищо лично. Но да прекалиш и да се държиш като изтърван човек, хвърляйки думи като олигарх...Не е честно човек, който управлява партия, управлявала с години държавата, да хвърля едни думи срещу много по-млада партия”, заяви Рашидов.

По повод закона за изсветляване на медиите, депутатът заяви, че в такъв закон няма нищо лошо. „ Какво лошо има в това да знаем кой е собственикът на една медия. Всички партии подкрепят този закон”, подчерта той.

Според него единствените, които се притесняват от изсветляване собствеността на медиите, са някои офшорки. „ У нас сякаш нещата са обърнати. По света медии се правят, за да носят пари. У нас се правят медии, за да бъдат финансирани. Свободата на словото не е само привилегия на медиите. Аз също имам права.

Редно ли е един човек в една медия да се подиграва с личността ти, да ползва името и образа ти, да печели пари от това, а ти да си омърсения? Това нормално ли е? Би трябвало да имам правото да осъдя такава медия. Ние нямаме такъв закон!”, посочи Рашидов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР