Броят на заразените с коронавирус в Перу е вече над

...
Броят на заразените с коронавирус в Перу е вече над
Коментари Харесай

Броят на заразените с коронавирус в Перу е вече над 400 хиляди

Броят на заразените с коронавирус в Перу е вече над 400 хиляди, заяви вчера перуанското здравно министерство, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10963
" Към датата 29 юли 2020 г. броят на потвърдените случаи на заразяване с коронавирус е 400 683 ", съобщи министерство с публикация в Туитър. Броят на починалите е 18 816.

В средата на март перуанският президент Мартин Вискара обяви извънредно положение в Перу и въведе строга карантина, припомня ТАСС. Впоследствие перуанските власти взеха решение за въвеждане на полицейски час.

Вискара обяви през май началото на поетапното възстановяване на икономическата дейност в Перу. На перуанците от 18 май им бе разрешено да се разхождат с децата в радиус от 500 метра от дома си. Президентът Вискара призова съгражданите си да продължат да спазват превантивните мерки.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10963  Каталунските управляващи смекчиха карантината, наложена на региона на град Лерида Каталунските управляващи смекчиха карантината, наложена на региона на град Лерида  Заразените с ковид по света през последното денонощие са над 215 хиляди Заразените с ковид по света през последното денонощие са над 215 хиляди  Смъртните случаи от COVID-19 в Съединени американски щати са към този момент над 150 хиляди Смъртните случаи от COVID-19 в Съединени американски щати са към този момент над 150 хиляди
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР