10 видни бургазлии се нареждат зад Петър Кънев в бургаската

...
10 видни бургазлии се нареждат зад Петър Кънев в бургаската
Коментари Харесай

Петър Кънев играе с 10 видни бургазлии

10 видни бургазлии се подреждат зад Петър Кънев в бургаската листа на Българска социалистическа партия. Първите 10 имена в нея бяха решени през днешния ден от Областния съвет на соцпартията. Гласуването се организира скрито, за всяко място по настрана.

Ето кои са те:

– лидер на листата, сегашен народен представител

- Проф.Юлия Йоргова е декан на Центъра по стопански и управнически науки в Бургаския свободен университет. Определят я като огромната изненада в листата на Българска социалистическа партия. Проф.Йоргова е уважавано име в университетските среди. Тя е някогашен общински консултант в три мандата в ОбС-Бургас, само че преди известно време се отдръпна от дейната политика. Въпреки това постоянно е пособия с експертизата си на партията, ръководител е на съществена партийна организация „ Зора ”, а преди година даде поръчка за своето завръщане, откакто бе определена в Общинския съвет на Българска социалистическа партия с доста сериозна поддръжка.

, сегашен народен представител от Българска социалистическа партия. Един от най-активните представители на партията по тематиката „ Вътрешна сигурност ”. 

4. Гражданска квота или съдружен сътрудник

– Той е от Камено, наследник е на някогашния кмет Стефан Бонев, а майка му е Марияна Стефанова е един от най-авторитетните учебни шефове, който в последното десетилетие трансформира ОУ „ Васил Априлов ” в пример. Младият Борислав Бонев може да влезе в политиката през парадния вход, откакто има всички шансове да попадне в идващото Народно събрание, написа „ Флагман ”.

Тя е общински консултант от Айтос.

. Тя е представител на социалистите в Поморие.

8. Гражданска квота или съдружен сътрудник

– представител на социалистите в Созопол

10. Гражданска квота или съдружен сътрудник

Предстои Изпълнителното бюро на Областния съвет на Българска социалистическа партия – Бургас да подреди останалите претенденти в листата до 28-мо място.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР