Phoenix Wallet, известен Биткойн портфейл, пригоден за транзакции в Lightning

...
Phoenix Wallet, известен Биткойн портфейл, пригоден за транзакции в Lightning
Коментари Харесай

Американските власти отлъчиха поредния крипто портфейл

Phoenix Wallet, прочут Биткойн портфейл, приспособен за транзакции в Lightning Network, разгласи, че е отстранен от магазините за приложения в Съединени американски щати. Компанията прикани своите основани в Съединени американски щати консуматори да изтеглят средствата си от портфейла.

Това решение на Phoenix Wallet произтича от неотдавнашните забележки на американски чиновници, които пораждат неустановеност по отношение на регулаторния статут на доставчиците на портфейли за независимо настойничество, доставчиците на Lightning услуги и даже на Lightning нодовете. ACINQ, структурата, която стои зад Phoenix Wallet, изрази опасения, че тези структури могат да попаднат в класификацията на предприятията за парични услуги и надлежно да бъдат обект на контролиране.

Phoenix Wallet даде на потребителите насоки за изкарването на техните средства от портфейлите. Потребителите на Android бяха посъветвани да навлязат в Настройки и да изберат “ Turn off channels ” , до момента в който потребителите на iOS бяха ориентирани към опцията “ ” в менюто за настройки. Компанията предизвести потребителите да не подхващат наложително затваряне на канали заради опцията за обилни такси.

Това развиване се случи малко след ареста на създателите на Samourai Wallet, портфейл за миксиране на Биткойн , в Южния окръг на Ню Йорк. Те бяха упрекнати в хипотетично улеснение на противозаконни транзакции, в това число пране на средства.

Федералното бюро за следствие (ФБР) насочи предизвестие към потребителите по отношение на настоящите си интервенции против разнообразни нерегистрирани криптовалути, за които се подозира, че работят като предприятия за парични услуги. Потребителите бяха предизвестени, че вследствие на тези дейности може да се сблъскат с финансови разстройства.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР