Полезно


Размразяването и чистенето на колата рано сутрин може да се

Размразяването и чистенето на колата рано сутрин може да се ...

... може да се изпарява още влага. 5. Замръзнали огледала Ако сложите найлонови пликчета върху огледалата вечерта и ги стегнете с ластик, на сутринта огледалата ви няма да са замъглени или замръзнали. 6. Замъглени фарове Намажете фаровете с течен парафин, за да ги предпазите от замръзване и замъгляване Още от ПОЛЕЗНО:Още от детските ни години сме се научили да измиваме

Още от детските ни години сме се научили да измиваме ...

... можете да държите гъбите дълго време под вода или да ги киснете – те попиват много бързо. По-добре е да ги изплакнете набързо и да ги изсушите с хартиена кърпа. Правете това само преди готвене. В противен случай те ще изгубят еластичността си и ще се развалят. Още от ПОЛЕЗНО:


Вземете вана с магнезиеви соли. Може би сутрин бързате да

Вземете вана с магнезиеви соли. Може би сутрин бързате да ...

... не се насилвайте, защото има излизане от зоната си на комфорт и израстване, както да бъдете нечестни за това, кое всъщност ви носи удовлетворение. Хората правят много неща без да имат истинско желание, но започнете сутринта си, зачитайки себе си и денят ви ще следва тази траектория. Още от ПОЛЕЗНО:


Едно от най-неприятните домакински задължения е миенето на чинии. За

Едно от най-неприятните домакински задължения е миенето на чинии. За ...

... Express. Програмата GlassCare е предназначена за най-деликатната посуда, като настройва подходящите температура и налягане на водата за стъклените чаши и купи. PowerWash задава по-високо водно налягане в долната кошница, в която се поставят значително по-замърсените чинии и готварски съдове. Съдомиялните разполагат с всичко необходимо за отлично измиване на всякакви съдове.


В последните години почти всяко домакинство може

В последните години почти всяко домакинство може "да се похвали", ...

... е все по-актуална тема в последните години като част от тенденцията за опазване на природата и намаляване на боклука, който оставяме след себе си. Затова ние ви препоръчваме да използвате стъклени кутии за съхранение на храна, плодове и зеленчуци, тъй като техният отпечатък върху природата е по-нисък. Още от ПОЛЕЗНО:През 1962 г. двама учени разработиха любовна формула, която събра

През 1962 г. двама учени разработиха любовна формула, която събра ...

... се в кожата си и разширете кръга от познати, предава БГНЕС. Тайната на тази формула е фактът, че тя включва и двете страни във връзката. Мъжът и жената създават връзка само ако и двамата се заинтересовани достатъчно един от друг и ако задоволяват потребностите си един друг. Още от ПОЛЕЗНО:


Всички знаем колко е важно да поддържаме имунитета си. Особено

Всички знаем колко е важно да поддържаме имунитета си. Особено ...

... и повишаването на жизнеспособността на левкоцитите, като по този начин укрепват имунитета.  тя е полезна и в суров и в сушен вид. Папаята има антибактериално и противовъзпалително действие. Стимулира кръвообращението, повишава еластичността на кръвоносните съдове, спомага за спадането на отоци. Освен това има подмладяващ и обезболяващ ефект.  Още от ПОЛЕЗНО:


Независимо дали говорим за слънчеви, или диоптрични очила, ясно е,

Независимо дали говорим за слънчеви, или диоптрични очила, ясно е, ...

... ни да не се запотяват От полунощ на 12 април 2020 година маските за лице станаха задължителен елемент от облеклото ни за излизане навън. Тревогите откъде да ... 3. Използвайте спрей Вече на пазара могат да се намерят доста ефективни спрейове, които отблъскват влагата от стъклените повърхности. Още от ПОЛЕЗНО:


Месец януари всяка година е изпълнен от имени дни и

Месец януари всяка година е изпълнен от имени дни и ...

... Атанаска, Наска, Наско, Начо, Таньо, Таню, Тинка; 19 януари - Макарий 20 януари - Евтим, Евтимия, Ефтим, Евтимий, Ефтимия; 21 януари - Валери, Валерия, Максим, Максимилиян, Неофит 22 януари - Тимофей 24 януари - Аксения, Аксиния, Ксения 25 януари - Гаро, Григор, Григорена, Григорий, Гриша 26 януари - Живко, Живка, Зоя 28 януари -  Ефрем. Още от ПОЛЕЗНО:


Снегът е радост за децата, но не и за шофьорите.

Снегът е радост за децата, но не и за шофьорите. ...

... Използвайте здрава шпатула или в краен случай – кредитната си карта. Избягвайте метала, тъй като може да увредите стъклото. - Най-обикновените найлонови пликчета ще предпазят огледалата за обратно виждане от заледяване през нощта. - Паркирайте колата си, така че да гледа на изток. По този начин ... Още от ПОЛЕЗНО:Aкo cтe рeшили дa ce oткaжeтe oт млякoтo в кaфeтo

Aкo cтe рeшили дa ce oткaжeтe oт млякoтo в кaфeтo ...

... aкo нeгoвaтa прeпoръкa e гoлямo кoличecтвo кaфe зa вac, тoгaвa cтe cвoбoдни дa гo кoригирaтe cпoрeд вaшия вкуc. Вcичкo, oт кoeтo ce нуждaeтe, e кaфe и coл. Прocтo пocoлeтe гoрчивoтo кaфe и рaзбъркaйтe. Coлтa e eдин oт прoдуктитe, кoитo oткривaт гoрчивинaтa и прaвят кaфeтo пo-приятнo зa пиeнe. Още от ПОЛЕЗНО:


Освен ако не живеете на много топло място като Флорида,

Освен ако не живеете на много топло място като Флорида, ...

... изчистването им. След като зазимите няколко пъти , процесът ще започне да изглежда все по-лесен, с придобиването на опит. Дори да изглежда като нещо отнемащо много време и ресурс, допълнителните усилия си заслужават, за да защитите басейна си и сведете до минимум разходите за ремонт след това. Още от ПОЛЕЗНО:


Средно изгаряме около 300 калории, докато спим през нощта. Това

Средно изгаряме около 300 калории, докато спим през нощта. Това ...

... А ако искате да направите стъпка по-далеч - изхвърлете дрехите, пише „Сън“. Предишни проучвания показват, че сънят без дрехи помага да отслабнем, а Националният здравен институт на САЩ обяснява, че охлаждането, докато спим, може да ускори метаболизма ни, защото тялото ни използва енергия, за да се стопли. Още от ПОЛЕЗНО:


С началото на Новата година си даваме обещания. Едно от

С началото на Новата година си даваме обещания. Едно от ...

... - а още един, вдругиден - за още един и т.н. Поспорете с някого, че сте способни на тази промяна.  15. Опитайте се да намерите партньор, с когото заедно да откажете цигарите. Опитайте се да помогнете на още някого да се откаже, особено ако е ваш близък.  Още от ПОЛЕЗНО:
Синоптиците прогнозират, че началото на месеца ще бъде белязано от

Синоптиците прогнозират, че началото на месеца ще бъде белязано от ...

... пoддържaтe пcихичнo здрaвe, прeкaрвaйтe врeмe нacaмe cъc ceбe cи, aкo e възмoжнo. Нaй-вaжнoтo e пълнoцeнният cън, кoйтo зaдaвa нacтрoeниeтo зa цeлия дeн. Трябвa дa cпитe пoнe 8 чaca. Това са неблагоприятните дни на януари 2021г 1, 2, 6, 9, 12, 16, 18-20, 24, 27, 28, 30, 31 Още от ПОЛЕЗНО:


Консумацията на помага за бързото намаляване на количеството захар в

Консумацията на помага за бързото намаляване на количеството захар в ...

... на пшеница с такова на основата на нахут, ще намалите значително нивото на кръвната захар. Експертите подчертават, че продуктът помага за нормализирането нивото на глюкозата за сметка на качването на килограми. Според наличните данни, хората, които консумират нахут, се чувстват по-сити и влечението към нездравословна храна намалява. Още от ПОЛЕЗНО:


Начинът, по който се отнасяте към парите и дори положението

Начинът, по който се отнасяте към парите и дори положението ...

... не трябва да ги държите в портфейла си. Споделете ги с бедните или ги похарчете бързо. 10. Пазете голяма банкнота Трябва да държите една голяма банкнота в къщата или апартамента си за една година, която ще се зареди с вашата енергия и ще започне да привлича пари. Още от ПОЛЕЗНО:


Изпратихме една сложна година. Няма да сгрешим, ако кажем, че

Изпратихме една сложна година. Няма да сгрешим, ако кажем, че ...

... и да променяте света“ Нийл Гейман „Утре ще бъде първата празна страница на книга с 365 страници. Напишете добра история " Брад Пейсли „Лошата новина е, че времето лети. Добрата новина е, че вие сте пилотът ” Майкъл Алтшулер „Нищо не е по-ценно от смеха“ Фрида Кало Още от ПОЛЕЗНО:


Овен През този ден не се колебайте да се поглезите.

Овен През този ден не се колебайте да се поглезите. ...

... се отпуснете. Отървете се от чувството за недоверие и се разделете с неприятните мисли. Позволете на доброто да влезе в живота ви. Риби Преди да отговорите на някой въпрос помислете защо е необходимо да го правите. Не сте длъжни да давате информация, която не желаете да споделите. Още от ПОЛЕЗНО:


Българската кухня е една от най-богатите и разнообразни кухни в

Българската кухня е една от най-богатите и разнообразни кухни в ...

... вариации като нова къща например, нова кола, нова работа и т.н. Задължителен късмет в баницата е и желязната пара, на стойност един или два лева, която се слага само в едно от парчетата. Смята се, че този, който избере това парче ще бъде най-богат през следващата година. Още от ПОЛЕЗНО:


Часове преди да разрежем  и да видим на кой какъв късмет

Часове преди да разрежем  и да видим на кой какъв късмет ...

... и късмет ще те водят все напред! 17. Тази година във всичко ще ти провърви - награди ще спечелиш и много пари! 18. Нови върхове ще покориш, пада ти се бизнес печеливш! 19. Знай,че предстои ти повишение, което заслужаваш без съмнение. 20. Чадърът наопаки си обърни, за теб от утре ще валят пари! Още от ПОЛЕЗНО:


Всички искаме 2020 г. да приключи възможно най-скоро и да

Всички искаме 2020 г. да приключи възможно най-скоро и да ...

... през 2021 г. иска да промени света, вие сте наясно, че той ще бъде разочарован. Затова е по-добре да му помогнете да разбере, че промяната на света е добра идея, която трябва да се следва, но малките стъпки също могат да доведат до това, заключи Бояна Шкорц. Още от ПОЛЕЗНО:


Много хора трябваше да отменят плановете си за Коледа и

Много хора трябваше да отменят плановете си за Коледа и ...

... е нормално. Трябва да помните, че Коледа е само един ден и ще отмине бързо", казва Милс. "Това са само 24 часа, които няма да продължат вечно. Ако се чувствате зле в този ден, тогава си лягайте, не забравяйте, че сутринта ще бъде друг ден", добавя тя. Още от ПОЛЕЗНО:


Защо лимоненото кафе е най-добрият начин да започнем сутринта си,

Защо лимоненото кафе е най-добрият начин да започнем сутринта си, ...

... че кофеинът също укрепва естествената защита на организма. Факт е, че кафените зърна (това се отнася за разтворимото кафе в по-малка степен) съдържат желязо, цинк и витамини от група В. Тези активни вещества стимулират производството на имуноглобулини и осигуряват на организма защита срещу вируси и патогенни организми. Още от ПОЛЕЗНО:


Американски учени от университета в Илинойс откриха, че кофеинът може

Американски учени от университета в Илинойс откриха, че кофеинът може ...

... е напитка, който се приготвя от изсушени нарязани листа и млади издънки от дървото мате и се отличава с високо съдържание на кофеин. На учените им предстои да разберат как мате и кофеинът могат да помогнат на хората с наднормено тегло, затлъстяване и нарушена обмяна на веществата. Още от ПОЛЕЗНО:


Провери късмета си и виж какво ще ти се падне

Провери късмета си и виж какво ще ти се падне ...

... в колата нова с две врати?   29. На теб се пада път далечен, да скиташ много си обречен. Но тук, в родната ти къща, една любов ще те завръща.   30. Черпака падна се при тебе пак – ще готвиш манджи от зори до мрак!   Още от ПОЛЕЗНО:


Европейската агенция по лекарствата () одобри на /BioNTech, а на

Европейската агенция по лекарствата () одобри на /BioNTech, а на ...

... и допълнителни изследвания и набюдения на ваксинираните в първите етапи по света. Това ще включва периодично вземане на кръв от някои доброволци, за да се види как изглеждат техните нива на антитела, въпреки че спадът в нивата на антителата не е задължително да означава загуба на защита. Още от ПОЛЕЗНО:


Европейската агенция по лекарствата () одобри на /BioNTech, а на

Европейската агенция по лекарствата () одобри на /BioNTech, а на ...

... и допълнителни изследвания и набюдения на ваксинираните в първите етапи по света. Това ще включва периодично вземане на кръв от някои доброволци, за да се види как изглеждат техните нива на антитела, въпреки че спадът в нивата на антителата не е задължително да означава загуба на защита. Още от ПОЛЕЗНО:


За да направите новата година по-успешна, без да

За да направите новата година по-успешна, без да "вземате негативния ...

... остави съдбата ви. 12 ЯНУАРИ. Отидете в търсене на талисман, който ще ви напомни за вашите желания и планове. Купете това, което отговаря на вашите вътрешни чувства. Поставете талисмана, заедно с желанието, под възглавницата в нощта на старата Нова година и си позволете да повярвате в чудото. Още от ПОЛЕЗНО:


За да направите новата година по-успешна, без да

За да направите новата година по-успешна, без да "вземате негативния ...

... остави съдбата ви. 12 ЯНУАРИ. Отидете в търсене на талисман, който ще ви напомни за вашите желания и планове. Купете това, което отговаря на вашите вътрешни чувства. Поставете талисмана, заедно с желанието, под възглавницата в нощта на старата Нова година и си позволете да повярвате в чудото. Още от ПОЛЕЗНО:


За да направите новата година по-успешна, без да

За да направите новата година по-успешна, без да "вземате негативния ...

... остави съдбата ви. 12 ЯНУАРИ. Отидете в търсене на талисман, който ще ви напомни за вашите желания и планове. Купете това, което отговаря на вашите вътрешни чувства. Поставете талисмана, заедно с желанието, под възглавницата в нощта на старата Нова година и си позволете да повярвате в чудото. Още от ПОЛЕЗНО:


Еднакво ли функционира ви през зимата, пролетта, лятото и есента?

Еднакво ли функционира ви през зимата, пролетта, лятото и есента? ...

... различно за жител на Чикаго“, казва Снайдер. "Използването на големи данни и усъвършенствани технологии за идентифициране на здравни модели значително ще подобри лечението и диагностиката на сърдечно-съдови и инфекциозни заболявания, например. Това ще бъде чудесен тласък за измерване на медицината и здравето в бъдеще", заключава експертът . Още от ПОЛЕЗНО:


Коледа е най-чаканият празник за милиони хора по света. Да,

Коледа е най-чаканият празник за милиони хора по света. Да, ...

... вик на тишината, светът проблясва в огнена позлата, пурпурни гирлянди галят мрака, скърца от подаръци шейната... В детските очи пламтят искрици, цялата Вселена ни обича! Смях вали в нощта на красотата, сбъднати желания ни чакат, в този звън на коледни камбани, чудесата раждат радостта ни! ЧЕСТИТА КОЛЕДА! Още от ПОЛЕЗНО:


Всяка вечер спим средно осем часа на своя матрак. Той

Всяка вечер спим средно осем часа на своя матрак. Той ...

... легло. Много от бактериите се развиват на тъмно. 6. Не почиствате матрака Това е доста пренебрегвано занимание, но е жизненоважно за дълголетието на матрака ви. Често се пропуска, защото нямаме подходящите уреди. Ако все пак сте решени да бъдете на чисто в спалнята, задължително почиствайте матрака си. Още от ПОЛЕЗНО:


Ако бюджетът Ви е ограничен, винаги можете да закупите .

Ако бюджетът Ви е ограничен, винаги можете да закупите . ...

... от безлихвено кредитиране, без допълнителни такси. Компаниите предлагат доста гъвкави възможности с различни месечни вноски и продължителност на договора. Пример за разсрочено плащане на матрак: ·Стойност на матрак: 1200 лв. ·Първоначална вноска: 200 лв. ·5 месечни вноски по 200 лв. ·0% лихва ·0% ГПР и 0% ГЛП Още от ПОЛЕЗНО:


Избора на хостинг услуги никога не е лесен. Всеки отделен

Избора на хостинг услуги никога не е лесен. Всеки отделен ...

... хостинг на имейли е особено популярна сред собствениците на фирми, които искат да повишат авторитета си и познаваемостта на марката, като включат име на домейн в своя имейл адрес. Хостинг доставчиците обикновено предлагат допълнителни функции за електронна поща като автоматични отговори, филтри и подобрена сигурност на данните. Още от ПОЛЕЗНО:


Грижата за физическото състояние на тялото е не по-малко важна

Грижата за физическото състояние на тялото е не по-малко важна ...

... това зависи качеството и дълготрайната им употреба. Не на последно място е важно да обърнете внимание и на практичността и размерите. Изключително важно е кростренажорът, който сте на път да закупите, да може да бъде преместван в други помещения, лесно почистван и поддържан. Така употребата му ще бъде много по-дълга.


Белият оцет е много полезен домакински „инструмент”! Освен че е

Белият оцет е много полезен домакински „инструмент”! Освен че е ...

... и преминете през сърбящите ухапвания. Успокоението ще дойде веднага, а ако изстудите оцета в хладилника – още по-добре! 6. Дезинфектант за пералня Може би си мислите, че пералнята ви е чиста? Да, ама не! За щастие, оцетът може да ви отърве от всички бактерии по гумените уплътнения. Още от ПОЛЕЗНО:


Снегът е радост за децата, но не и за шофьорите.

Снегът е радост за децата, но не и за шофьорите. ...

... - това само ще влоши състоянието на акумулатора. Най-сигурният начин за стартиране е чрез "подаване на ток" от друг акумулатор. За целта трябва да разполагате със специални кабели. Но дори и след успешно стартиране на двигателя по този метод, след това той трябва да работи поне час. Още от ПОЛЕЗНО:


Има , чиято консумация за вечеря може да причини здравословни

Има , чиято консумация за вечеря може да причини здравословни ...

... преди лягане могат да доведат до рязко събуждане с внезапно чувство на глад, заключи специалистът. Храни, които стават за ядене, а ние ги изхвърляме Всички белим и махаме семките на някои плодове и зеленчуци, но въпреки това в повечето случаи грешим. 99% от хората хвърлят някои храни... Още от ПОЛЕЗНО:


Има , чиято консумация за вечеря може да причини здравословни

Има , чиято консумация за вечеря може да причини здравословни ...

... преди лягане могат да доведат до рязко събуждане с внезапно чувство на глад, заключи специалистът. Храни, които стават за ядене, а ние ги изхвърляме Всички белим и махаме семките на някои плодове и зеленчуци, но въпреки това в повечето случаи грешим. 99% от хората хвърлят някои храни... Още от ПОЛЕЗНО:


Вероятно няма човек на света, който да не желае да

Вероятно няма човек на света, който да не желае да ...

... Изглеждайте перфектно където и да се появите! Ето защо, ако търсите модно и стилно решение, с което да допълните вашия личен стил и да изглеждате перфектно навсякъде – на делова среща, официални събития или просто в ежедневието, не пропускайте да се докоснете до очарователните модели на марката. Още от ПОЛЕЗНО:


Добрата хигиена на ръцете е от решаващо значение за ограничаване

Добрата хигиена на ръцете е от решаващо значение за ограничаване ...

... и бактерии, като по този начин ги „деактивират”. Кърпичките са добър вариант, ако имате някакви видими замърсявания по ръцете. След като почистите старателно мръсотията, може да нанесете гел или друг вид дезинфектант, което доказва, че вторите такива са доста по-ефективни, що се отнася до борбата с микробите. Още от ПОЛЕЗНО:


Декември традиционно е месец за равносметки. Официалните почивни дни за

Декември традиционно е месец за равносметки. Официалните почивни дни за ...

... на българската просвета и култура и на славянската писменост на 24 май (понеделник) Денят на Съединението на 6 септември (понеделник) Денят на Независимостта на 22 септември (сряда) Коледни празници между 24 и 28 декември (петък до вторник, защото 25 и 26-ти декември се падат събота и неделя) Още от ПОЛЕЗНО:


Всяка е специална по свой начин. Още в древността на

Всяка е специална по свой начин. Още в древността на ...

... Ако не можете да го отведете в дома си, то поне нахранете трицветната писана. С появата на трицветна котка в къщата, любовта, здравето и щастието и богатството ще бъдат привлечени към вас, защото тези котки съчетават в себе си добрата енергия на котките с всички други окраски. Още от ПОЛЕЗНО:


Всяка е специална по свой начин. Още в древността на

Всяка е специална по свой начин. Още в древността на ...

... Ако не можете да го отведете в дома си, то поне нахранете трицветната писана. С появата на трицветна котка в къщата, любовта, здравето и щастието и богатството ще бъдат привлечени към вас, защото тези котки съчетават в себе си добрата енергия на котките с всички други окраски. Още от ПОЛЕЗНО:


На 9 декември църквата отбелязва зачатието на Св. Анна. Както

На 9 декември църквата отбелязва зачатието на Св. Анна. Както ...

... зърна в гърне, пълно с вода. Във водата слагат клонки от вишна или ябълка. Ако до Нова година семената покълнат или клонките се разлистят, това е знак за скорошна сватба. Ако кокошка прескочи къщния праг, годината ще е несполучлива, защото кокошката рие с краката назад. Източник: bg.wikipedia.org Още от ПОЛЕЗНО:


В морето от онлайн магазини за матраци, големи обещания и

В морето от онлайн магазини за матраци, големи обещания и ...

... / 190 см. 90 / 200 см. 120 / 200 см. 140 / 200 см. 160 / 200 см. 164 / 200 см. 180 / 200 см. Други размери и форми се предлагат само по поръчка. Дори и в класацията на BGMAMA „От кой матрак сте доволни“ са най-високо отценени


Компанията се чувства отговорна да повиши осведомеността по този проблем,

Компанията се чувства отговорна да повиши осведомеността по този проблем, ...

... телефона. Сега вашият личен помощник е винаги на разположение - просто натиснете бутона, за да активирате гласов контрол и да получите всички отговори или помощ, от които се нуждаете. Safety Bri4ka Academy и motorola показват как реално се случват инцидентите, когато използваме смартфоните по време на шофиране. Още от ПОЛЕЗНО:


Фаровете са онази част на колата, която се замърсява най-бързо,

Фаровете са онази част на колата, която се замърсява най-бързо, ...

... начин да предпазите фаровете от кишата. Използвайте конвенционален омекотител. Разтворете една капачка от продукта в около половин литър вода. Преди нанасяне, предварително обезмаслете повърхността. Тази защита издържа няколко дни. След това е необходимо периодично да изпълнявате процедура отново, за да предпазите фаровете си от киша и мръсотия. Още от ПОЛЕЗНО:


Поддържането на предното стъкло на автомобила чисто е предпоставка за

Поддържането на предното стъкло на автомобила чисто е предпоставка за ...

... дрехи. Винаги използвайте единствено дестилирана вода, за да избегнете риска от повреда на системата за чистачки. Не забравяйте, че питейната вода оставя ръжда и отлагания върху дюзите. Преди да използвате приготвената течност за чистачки, оставете я за една нощ навън, за да се уверите, че не замръзва. Още от ПОЛЕЗНО:


На пръв поглед приготвянето на омлет изглежда изключително просто. Но

На пръв поглед приготвянето на омлет изглежда изключително просто. Но ...

... ще се напука. - Ако желаете да гарнирате готовото ястие с кашкавал, съветваме ви да го настържете предварително. Веднага след като извадите омлета от тигана, поръсете го с настъргания кашкавал. От топлината той ще се разтопи и ще придаде още по-добър вкус на приготвеното ястие. Добър апетит! Още от ПОЛЕЗНО:


В има вредни вещества, които могат да навредят на тялото.

В има вредни вещества, които могат да навредят на тялото. ...

... пълна готовност, тъй като в противен случай в тях ще останат голямо количество вредни вещества. Готвим картофите грешно - ето как е правилно Картофите са неизменна част от менюто ни. И въпреки че на пръв поглед готвенето им изглежда елементарно, оказва се, че ги готвим по абс... Още от ПОЛЕЗНО:


Сексуалната страна на живота е много важна за щастието за

Сексуалната страна на живота е много важна за щастието за ...

... минет. Като цяло, яркият секс внася в живота положителни емоции. И към това трябва да се стремим, пише БГНЕС. 6 предимства на секса в по-напреднала възраст Когато сме прекалено млади често сексът е особен и не винаги толкова удовлетворяващ, колкото се надяваме. С напредването на годините об... Още от ПОЛЕЗНО:


Почистването на шарана не е сред любимите задачи на домакините.

Почистването на шарана не е сред любимите задачи на домакините. ...

... В противен случай рибата придобива типична горчивина и е негодна за консумация. Следва премахване на хрилете и очите, както и на филма, преминаващ по гръбначната кост. Изплакнете старателно почистения шаран под течаща вода. Премахнете и главата, ако рецептата го изисква. След това отново изплакнете под течаща вода. Още от ПОЛЕЗНО:


Прекрасното цвете коледна звезда принадлежи малката група многогодишни декоративни стайни

Прекрасното цвете коледна звезда принадлежи малката група многогодишни декоративни стайни ...

... подхранвате веднъж на три седмици. Използвайте течни или гранулирани торове за стайни цветя. Така до есента. Точно преди цъфтежа, в началото на есента, започнете да третирате с калиеви и фосфорни соли. По време на и след цъфтежа, докато е в покой, коледната звезда няма нужда от подхранване. Още от ПОЛЕЗНО:


Разходките сред природата, походите, ските, сноубордът и другите зимни спортове

Разходките сред природата, походите, ските, сноубордът и другите зимни спортове ...

... че EVN подкрепя каузата на Планинска спасителна служба. Електротехниците често се сблъскват с обстоятелства, налагащи да се борят с природните стихии и последствията от тях, за да осигурят топлина и уют в домовете ни. Затова и чувстват планинските служители като особено близки. Видеото, посветено на инициативата, може да откриете :
Оставили сте вечерята да се запече твърде дълго във фурната

Оставили сте вечерята да се запече твърде дълго във фурната ...

... от изгоряло по тенджери и тигани Няма начин да не сте забелязали неприятните кафяви следи от изгаряния, които „украсяват”долната страна на тенджери, тигани ... След като изхвърлите течността, изстържете останалата загоряла манджа с дървена лъжица или гумена шпатула. Избягвайте метални прибори, които могат трайно да надраскат повърхността. Още от ПОЛЕЗНО:


Затоплянето на купето на автомобила през зимата се оказва истинско

Затоплянето на купето на автомобила през зимата се оказва истинско ...

... да настроите скоростта на вентилатора на 1 или 2, а не на максималната степен. За да предотвратите запотяването на стъклото при затопляне на купето, отворете страничното стъкло поне с 1 см. При замръзване на стъклото в никакъв случай не включвайте отоплението на предното стъкло на пълна мощност. Още от ПОЛЕЗНО:


Тази година Никулден, 6 декември се пада в неделя.  Традиционно

Тази година Никулден, 6 декември се пада в неделя.  Традиционно ...

... ястия. Масата не се вдига цял ден, а от обредните хлябове се дават късове на съседите, за да се запазят добрите отношения и да се множи богатството. На Никулден не се плава в открито море. Първата хваната риба на 6-ти декември трябва да се изяде от рибарите. Още от ПОЛЕЗНО:


Сгъването на чаршаф с ластик меко казано може да бъде

Сгъването на чаршаф с ластик меко казано може да бъде ...

... намалете наполовина, докато получите хубав правоъгълник. Можете да продължите да сгъвате до желаната форма и размер. Цветни идеи за оформяне на вашата спалня Хитова тенденция в дизайна на дома са игривите интериори за спалня. Ако и вие мечтаете да създадете интериор със забавен стил, то сте н... Още от ПОЛЕЗНО:


Всеки има поне няколко вълнени пуловера за студените дни, но

Всеки има поне няколко вълнени пуловера за студените дни, но ...

... превърнаха в неразделна част от нашето ежедневие. И макар понякога да посягаме към еднократните такива, по... Изсушете пуловера върху равна, влагоустойчива повърхност, която позволява на въздуха да циркулира. Пазете го далеч от слънце, радиатори или печки. Можете да използвате и сушилката, но го поставете хоризонтално върху нея. Още от ПОЛЕЗНО:


Раждането на деца и управлението на семейство със сигурност може

Раждането на деца и управлението на семейство със сигурност може ...

... Биологичните показатели разглеждат метаболитното здраве, бъбречната и чернодробната функция, нарушенията на кръвните клетки, имунната функция и възпаленията. Резултатите разкриват връзка между броя на ражданията и биологичното стареене. Ширази смята, че едно от възможните обяснения за това е наличието или липсата на яйчникови хормони при жени след менопаузата. Още от ПОЛЕЗНО:


Раждането на деца и управлението на семейство със сигурност може

Раждането на деца и управлението на семейство със сигурност може ...

... Биологичните показатели разглеждат метаболитното здраве, бъбречната и чернодробната функция, нарушенията на кръвните клетки, имунната функция и възпаленията. Резултатите разкриват връзка между броя на ражданията и биологичното стареене. Ширази смята, че едно от възможните обяснения за това е наличието или липсата на яйчникови хормони при жени след менопаузата. Още от ПОЛЕЗНО:


Aplay е платформа за , която е лицензирана в Кюрасао

Aplay е платформа за , която е лицензирана в Кюрасао ...

... казината в интернет пространството, като прибавихме още една перла в короната. Aplay Casino е добро място за залагания, което се използва от милиони потребители в световен мащаб и това не е никак случайно. Надяваме се, че изборът на редактора ни Ви е допаднал и Ви пожелаваме успехи. Още от ПОЛЕЗНО:


Във времената, в които живеем, все повече хора предпочитат да

Във времената, в които живеем, все повече хора предпочитат да ...

... чакате на опашки. Можете да го направите от телефона си за минути. Абонатите на Energo Pro могат да проверят сметката си . Абонатите на на ЧЕЗ България могат да заявят своята електронна фактура . Абонатите на EVN могат да проверят своята сметка .   Още от ПОЛЕЗНО Още от ПОЛЕЗНО: