Звездата в скоростните дисциплини Александър Омод Килде чудесно отмъсти на

...
Звездата в скоростните дисциплини Александър Омод Килде чудесно отмъсти на
Коментари Харесай

Спускачът Килде отмъсти в слалом за любимата си Шифрин

Звездата в скоростните дисциплини Александър Омод Килде отлично " отмъсти " на слаломистите за несгодите на обичаната си Микаела Шифрин - кралицата в техничните дисциплини. Норвежецът и американката сега са двойка в живота.

Мики обаче е в тежка меланхолия поради черна серия навръх Олимпиадата в Пекин, където няма приключено съревнование, откакто досегашната олимпийска шампионка отпадна още при започване на стартовете и в слалома, и в гигантския слалом.

Днес обаче Александър Омод Килде - най-хубавият спускач сега в Световната купа, сподели, че може чудесно да кара и в най-техничната дисциплинираност - в надпреварата за медалите от алпийската композиция, състояща се от втурване и слалом.

Норвежецът първо записа най-хубавото време в спускането. А по-късно във второто деяние - в слалома, силовакът от скоростните дисциплини мина и през малките врати с задоволително прецизна акуратност, с цел да се окичи със сребърния орден. Килде към този момент има и бронзов орден от супер гигантския слалом в Пекин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР