Беше осквернен гробът на бившия германски министър на финансите Волфганг

...
Беше осквернен гробът на бившия германски министър на финансите Волфганг
Коментари Харесай

Оскверниха гроба на бившия финансов министър на Германия Волфганг Шойбле

Беше опозорен гробът на някогашния немски министър на финансите Волфганг Шойбле, заяви полицията в родния му град Офенбург.

Служител на гробището е намерил дупка, изкопана в гроба на консервативния политик, който умря през декември предходната година. Той беше един от най-влиятелните политици в Европа за четвърт век.

" Неизвестно лице е изкопало към 1,2 метра дълбока дупка във формата на фуния ", сподели полицията. " Въпреки това наподобява, че причинителят не е съумял да стигне до ковчега на покойника ".

Полицията съобщи, че е формирано следствие, само че няма данни за евентуален претекст. В седмиците преди изборите за Европейски парламент се следи растеж в случаите на принуждение против немски политици, напомня Ройтерс.

Високопоставен политик, изпреварен от Ангела Меркел в битката за водач на консервативния Християндемократически съюз, Шойбле стана прочут като гневен страж на немския портфейл и наложи прецизни условия на Гърция за избавянето на страната от финансовата рецесия в еврозоната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР