Знаменитият звездоброец Апостол Апостолов е убеден, че нищо хубаво не

...
Знаменитият звездоброец Апостол Апостолов е убеден, че нищо хубаво не
Коментари Харесай

Всепризнат Астролог: Нищо Добро Не Чака България През 2018, Ще Се Лутаме Като Кокошка Без Глава! Страшна Съдба За Народа!

Знаменитият звездоброец Апостол Апостолов е уверен, че нищо хубаво не ни чака през идните 12 месеца – написа в. „ Уикенд “. Човечеството ще продължи да живее в илюзия, а България като част от света също щяла да се лута като кокошка без глава, на инат на всеобщото обедняване на народа – отбелязва изданието.

Вероятно напрежението сред Съединени американски щати и Северна Корея ще ескалира трагично през идните месеци – твърди астрологът. Властниците ще продължат да ни заливат с потоци на ниска цена популизъм.

Според Апостол Апостолов е изцяло безсмислено да се приказва за някакви светли съдбини, при изискване че звездите изрично вещаят злокобен застой. Венера, планетата на любовта и на хубостта, нямало да може да оправи ситуацията, тъй като хубостта спасявала света, само че единствено в приказките.

Планетата на неочакваната трансформация Уран се намирала в Овен и това щяло да нагнетява в допълнение напрежение, безпокойствие и тревога. През цялата година хората щели да се усещат застрашени от неприятни изненади.

Надеждата идвала единствено във връзка с Юпитер, планетата на щастието, която през цялата 2018 година се намира в знака на Скорпиона. Присъствието ѝ там щяло да води до доста полемики, диалози по значими тематики и най-накрая щели да почнат да се чуват трезвомислещи гласове за човещина и състрадание.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР