Злополучен инцидент едва не коства мястото на Даниил Медведев в

...
Злополучен инцидент едва не коства мястото на Даниил Медведев в
Коментари Харесай

Инцидент на Уимбълдън: Медведев удари операторка, но дисквалификацията му се размина

Злополучен случай едвам не коства мястото на Даниил Медведев в 1/2-финалите на Уимбълдън. Днес международният №3 имаше извънредно тежък четвъртфинален дуел против сензацията на шампионата Кристофър Юбенкс, който поведе с 2:1 сета и даже се намираше на четири точки от крайната победа в тайбрека на четвъртата част, преди руснакът да реализира цялостен поврат и да завоюва 7 от последните 9 гейма в срещата, с цел да се класира за етапа на най-хубавите 4 на Уимбълдън.

Още в средата на мача обаче някогашният №1 бе доста покрай това да се раздели с фантазията си за място в 1/2-финалната фаза, откакто несъзнателно уцели с топка една от операторките край корта. При резултат 4:3 във втория сет Медведев изостана с 0:40 на личен сервис, откакто съперникът му отигра превъзходно стоп воле, до което руснакът не съумя да доближи. 

Впоследствие носителят на купа от Шлема просто реши да подсече топката, отправяйки я към подавачите, само че вместо това тя се озова в зоната с оператори и улучи една от дамите там. Все отново положителната вест за руснака беше, че дамата не сподели признаци на пострадване, заради което московчанинът се размина с дисквалификацията и получи само предизвестие за неспортсменско държание. 

Daniil Medvedev nearly gets defaulted...
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР