Владимир Зомбори е големият победител в 12-тия сезон на Като

...
Владимир Зомбори е големият победител в 12-тия сезон на Като
Коментари Харесай

Весела Бабинова след победата на Владимир Зомбори в Като две капки вода

Владимир Зомбори е огромният победител в 12-тия сезон на " Като две капки вода ". По време на финала осемте звездни участници излязоха за последно на сцената, с цел да се борят за любовта на феновете, които ще дефинират огромния победител. За купата " Най-добър подражател " финалистите избраха сами своите облици.
 Весела Бабинова в
От " Нощна пеперуда " до " Пистолет в торнадо " – Весела Бабинова продължава да държи публиката в ръцете си

Актрисата за провокациите и приликите с героинята ѝ Анджела

Във финалната борба за наградата, преимущество с по две точки имаха първите петима в класирането - Владимир Зомбори, Наско от Б.Т.Р., Християна Лоизу, Иво Аръков и Елена Атанасова .

Продуцентът Маги Халваджиян приветства публиката в препълнената зала " Арена София ". " Вярвам, че както сме се събрали тук, с цел да се забавляваме дружно, по този начин можем да сме дружно в живота и да превърнем България в едно по-прекрасно място за живеене. Голямото шоу желае огромна зала, а това ще бъде един доста друг край. Вие всички тук сте номер едно! ", показа той.

За да гледа финала на предаването, в залата беше и половинката на - Весела Бабинова, която със сълзи на очи посрещна успеха на Владо, който също беше безпределно разчувствуван от вота на феновете. 
 Владимир Зомбори от „ Вина “ до “Заклеваш ли се в децата? ” - какво е да споделяш сцената с колегата си и в живота
От „ Вина “ до любовта в живота и на сцената - играта на доверие на Владимир Зомбори

Как се играе на една сцена с колегата и в живота

" Толкова страсти през вчерашния ден. Толкова доста. Благодарна съм на всички за поддръжката и думите към Владо, Нямам думи. Благодаря ", написа Весела под серия от фотография от финала на предаването.

В началото на май Весела Бабинова и Владимир Зомбори за първи път влязоха в функциите на двойка и на сцената в представлението " Заклеваш ли се в децата? ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР