Двама приятели останаха по шевове, след като заснеха това, което

...
Двама приятели останаха по шевове, след като заснеха това, което
Коментари Харесай

Приятели, заблудени, след като проследиха „Северното сияние“ – само за да открият, че сиянието е знак на Premier Inn

Двама другари останаха по шевове, откакто снимаха това, което смятаха за цветно изображение на Северното зарево в Норич – единствено с цел да научат, че е лилаво табели от близкия Premier Inn.

Карим Ахтар и Соломон Лоран се прибираха у дома след вечерно излизане в петък, когато видяха виолетов нюанс, осветяващ небето на Норфолк. Дуото, и двамата на 22 години, незабавно извади камерите си и стартира да снима видео в TikTok, до момента в който се смееха удивено и не можеха да повярват на шанса си. Но единствено секунди по-късно те останаха разочаровани, откакто схванаха, че екранът е резултат от осветена табела на Premier Inn, светеща от един от хотелите на веригата в Норич.

Видеото, което от този момент е надхвърлило 6 милиона гледания и събра над 800 000 лайкове, хвърли мъжете в нервност след откритието. Това послужи като спомагателен удар за двойката, която пътува до Исландия през януари с вярата да види най-хубавото от Северното зарево, само че не съумя, тъй като времето беше прекомерно облачно.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР