Министерството по труда и пенсиите (DWP) сподели актуализация за кандидатите

...
Министерството по труда и пенсиите (DWP) сподели актуализация за кандидатите
Коментари Харесай

DWP споделя актуализация на PIP за хора, достигащи държавна пенсионна възраст преди промяна на обезщетението

Министерството по труда и пенсиите (DWP) показа актуализация за претендентите за заплащания за персонална самостоятелност (PIP), които понастоящем получават нарасналата ставка на съставния елемент за подвижност на обезщетение за неработоспособност.

Понастоящем съставният елемент за подвижност за PIP е наличен единствено за тези, които аплайват за PIP, заплащане за възрастен или дете с увреждания (ADP) в Шотландия и помощ за живот с увреждания (DLA). PIP не е наличен за лица над възрастта за държавна пенсия от 66 години и в случай че имате увреждане, тогава би трябвало да поискате помощ за наличие. Помощта за наличие обаче не предлага нараснал % на заплащане за подвижност. Това накара по-старите искове за PIP да се тормозят, че изплащането на издръжката им ще намалее, когато доближат държавната пенсионна възраст.

Министърът на хората с увреждания, опазването на здравето и труда неотдавна увери, че възрастните, получили PIP преди възрастта за държавна пенсия, ще не престават да получават изплащането си - което вкл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР