Кей Бърли накара зрителите да гадаят, след като изчезна от

...
Кей Бърли накара зрителите да гадаят, след като изчезна от
Коментари Харесай

Кей Бърли предизвиква безпокойство, когато се връща след седмици почивка и веднага „изчезва“

Кей Бърли накара феновете да гадаят, откакто изчезна от Sky News Breakfast един ден след завръщането си на нашите екрани.

The 63-годишната водеща се завърна след няколко седмици неявяване, откакто разкри, че поддържа сестра си, която се бори с рак. Тя също се мести и предходната седмица разгласява позитивна здравна информация за здравното лекуване на Жаклин, като показа ретроспективна фотография.

Но тя провокира известна суматоха тази заран, откакто изчезна от шоуто, ден след завръщането си. Тя не се виждаше на никое място, до момента в който програмата се излъчваше тази заран - и почитателите бяха обезверени да знаят дали всичко е наред. Wilfred Frost, Leah Boletto и Mhari Aurora бяха отпред в нейно неявяване и не я упоменаваха да не се демонстрира.

Зрителите обърнаха внимание на X, с цел да посочат, че тя не е била на показване и написаха: " #kayburley се върна за един ден, след което още веднъж изчезна? Най-добрата работа в света? " Друг написа в платформата: „ @KayBurley изключен още веднъж! Пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР