Завършването на ремонта на булевард Кукленско шосе“ ще бъде отложено

...
Завършването на ремонта на булевард Кукленско шосе“ ще бъде отложено
Коментари Харесай

Ремонтът на Кукленско шосе продължава след завършването на проекта за Южния обходен колектор

Завършването на ремонта на бул. „ Кукленско шосе “ ще бъде отсрочено във времето, с цел да не се основава в допълнение усложнение на живеещите в региона. Това заяви заместник-кметът по строителство и вложения Пламен Райчев след работна среща с представители на ВиК – Пловдив.

„ Ремонтът на Кукленско шосе е взаимен план на Община Пловдив и ВиК. Те трябваше да доставят тръбите и инертните материали, а наше обвързване е да ги сложим, да засипем трасето и да създадем пътя. Заради обжалване на поръчката им за доставка на тръби обаче, дейностите по ремонта се забавиха много във времето. За да не усложняваме в допълнение транспортната обстановка в региона, ремонтът на булеварда ще продължи на по-късен стадий “, съобщи след срещата Пламен Райчев.

Той се е договорил с водното сдружение работата по Кукленско шосе да бъде обновена едвам след привършване на дейностите по плана за създаване на Южен обходен колектор, които ще се правят по бул. „ Александър Стамболийски “ в частта му от кръстовището с „ Димитър Талев “ до улица „ Индустриална “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР