Защо да не отидем отвъд границите на Украйна? Този реторичен

...
Защо да не отидем отвъд границите на Украйна? Този реторичен
Коментари Харесай

Руски тв водещ: Защо да не отидем отвъд границите на Украйна? 

Защо да не отидем оттатък границите на Украйна?

Този реторичен въпрос зададе съветският ефирен водещ и пропагандист Владимир Соловьов е епизод на своето предаване " Вечер със Соловьов " по " Россия 24 ", съобщи " Gordunua ".

" С такива наказания - кой сподели, че е належащо да оставаме в рамките на Украйна? На седем беди – един отговор. Целият свят ще бъде в руини. Но не в този момент. Ще гръмнем. Определено ще гръмнем! "

Соловьов изрече този коментар, откакто негов събеседник насочи абсурден апел.

" Най-важното е, че никога не трябва да оставяме нещата половинчати. Например, да оставим Лвов там за някого или нещо сходно. Иначе просто нямаше потребност да започваме ", сподели той.

Гостът на предаването сподели още, че западните страни ще схванат, " че границите на Украйна са изцяло маловажни и че не можем да спрем, в случай че те сами не подпишат капитулация при нашите условия ".

В същото време Соловьов и гостът се съгласиха, че в границите на " изискванията за капитулация " на Запада, препоръчани от тях, не става дума единствено за признание на Крим като съветска територия и независимостта на сепаратистките райони ДНР и ЛНР.

" Защо ни е належащо да признаваме Крим и Донбас? Те не са ни никакви ", означи Соловьов.

The top Russian propagandist on the central Russian TV channel. “Who said that we should stop in Ukraine? The whole world will be in ruins. We`ll bang, we`ll definitely bang. Just a little later. "
You still think that it’s war between Russia and Ukraine only??
— Oleksandra Matviichuk (@avalaina)

Водещият беше включен в санкционния лист на Европейски Съюз на 23 февруари. В изказването от Брюксел се споделя, че пропагандистът " е прочут с извънредно враждебното си отношение към Украйна и възхвалата на съветското държавно управление ". Съюзът му забрани да влиза на територията на страните членки и замрази активите му.

Затова вилата на Соловьов в Италия на стойност 6,5 милиона евро, други недвижими парцели и две коли бяха конфискувани. " Ютуб " пък блокира два негови канала.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР