33-годишната британка Филипа Морис е архитектка, която решава да се

...
33-годишната британка Филипа Морис е архитектка, която решава да се
Коментари Харесай

42 километра маратон сама в пустинята - предизвикателното постижение на Филипа Морис

33-годишната британка Филипа Морис е архитектка, която взема решение да се включи в Jordan Ultra Challenge, с цел да се провокира и да събере пари за щедрост, ориентирана към деца.
 Съмър Уилис - майката на две деца, която бяга маратони с матрак на тил
Съмър Уилис - майката на две деца, която бяга маратони с матрак на тил

И за какво цели да изтича тъкмо 29 маратона за една година

Състезанието на процедура съставлява двоен маратон в пустинята Уади Рам, Йордания. Участниците би трябвало да пробягат два маратона за два дни, като дистанцията е 42 километра.

След края на Jordan Ultra Challenge, уредниците са удостоверили, че Филипа Морис е станала първата жена, приключила и двете трасета. Първият маратон ѝ лишава шест часа и 52 минути, а на идващия съумява да усъвършенства времето си с 24 минути.

Британката споделя, че огромна част от другите участници са отпаднали по време на маратона поради високите температури и страхът им от това, че са сами в пустинята. За личното си прекарване тя споделя, че през първия ден се е чувствала отлично, само че през втория е станала по-тревожна.

" Опитът ми от ден едно до ден втори беше доста друг. Първоначално ми хареса доста атмосферата, множеството от нас тичаха, тъй че общувах с хората и в действителност ми хареса. Но атмосферата първата вечер беше дяволска. Много хора получиха топлинен удар или бяха прекомерно разтревожени да бягат сами в пустинята. На идващия ден имах доста от непознатите страхове и се разтревожих ", не крие Филипа Морис.

Въпреки компликациите обаче, тя освен финишира двата маратона и то като единствената жена, само че и реализира задачата си да събере средства за щедрост. Благодарение на нея детската организация Ordinary 2 Extraordinary към този момент разполага с 2800 паунда повече, написа BBC.

Колкото до възприятието да приключи Jordan Ultra Challenge по този брилянтен метод, тя издава, че е било " съкрушително ", съпроводено със сълзи и ѝ е лишило време, с цел да го схване.
 Ръс Кук и 16 хиляди километра из Африка - британецът, който първи в света прекоси с бягане континента
Да те отвлекат, да се изгубиш, само че все пак да пробягаш над 16 хиляди километра из Африка

Тичай, Ръс, тичай

" Преминах от цялостна изолираност до навалица от хора на всички места, които ме поздравяваха ", добавя Филипа Морис.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР