Заместник-председателят на Има такъв народ Филип Станев представи пред Народното

...
Заместник-председателят на Има такъв народ Филип Станев представи пред Народното
Коментари Харесай

ИТН представи пред парламента приоритетите на партията и проектокабинета



Заместник-председателят на " ИТН " Филип Станев показа пред Народното събрание целите на партията и на.

Филип Станев съобщи, че след има цялостно съгласие и подобие в областите правораздаване, опазване на здравето, данъчна политика, обучение, земеделие и обществена политика .

Сред общите цели са унищожаване на профилираните съдилищата, електронно правораздаване, данъчни тласъци, понижаване на бюджетния недостиг, програмно бюджетиране, данъчни тласъци за вложения и произвеждане.

Други общи цели са и освобождение от корпоративния налог, назад начисляване на Данък добавена стойност в бранша биопроизводство, фискална децентрализация, анулация на облагането на  лихвите по депозити.

" Моля да приемете гореизброените взаимни утвърдени цели за основа като работа на представляваната от мен парламентарна група, а по този начин и от страна на оферти от нас състав на Министерски съвет ", уточни Станев и добави:

" Не един път сме излагали пред вас, както и пред българските жители - пред суверена, че политическа партия Има Такъв Народ е пореден план, който цели " изчегъртване " на корупционния модел на ръководство през последните 12 години ".

" В случай, че считате тези тематики за общи сред нашите парламентарни групи, ще чакаме от вас да подкрепите по този начин оферти от нас състав на Министерския съвет ", заключи той.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР