За трета поредна година русенци ще имат възможността да се

...
За трета поредна година русенци ще имат възможността да се
Коментари Харесай

Русенци ще се докоснат до магията на българската литература по време на 3-дневния „Десант на книгата“

За трета поредна година русенци ще имат опцията да се срещнат с творчеството на повече от 20 български писатели, издателства и литературни клубове от цялата страна по време на ревюто – базар „ Десант на книгата “. Събитието ще се състои на 22, 23 и 24 септември на алеята пред хотел „ Дунав “ и се провежда от Клуб „ Мечтание “ с поддръжката на Община Русе и Дарик радио.

„ Десант на книгата “ ще показа издатели, създатели, илюстратори и още доста създатели, които пазят българското завещание и способстват за развиването на книжнината.

22 септември /петък/ е очакван за разкриване на събитието и показване на участниците в изложението- базар. В събота, 23 септември, на фокус ще бъде по-сериозната литература, както и запознаване на публиката с новите заглавия за 2023 година.

23 и 24 септември са непокътнати и за детската публика. Изложението ще показа на дребните читатели забавни книжки, персонално показани от своите създатели. Организаторите замислят и през двата почивни дни арт пространства - работилници с разнообразни литературни занимания, работа с художници приложници и посетители.

Входът е свободен и всеки клиент ще има опция да закупи своята обичана книга или да открие ново литературно богатство.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР