Депутатът Явор Божанков отрече пред бТВ на партито, на което

...
Депутатът Явор Божанков отрече пред бТВ на партито, на което
Коментари Харесай

Явор Божанков отрече на партито, на което детето му простреля друго, да е имало политици

Депутатът Явор Божанков отхвърли пред бТВ на празненството, на което 12-годишно момиче беше простреляно по нехайство с военен револвер от 11-годишния му наследник, да е имало политици.

Инцидентът стана в неделя следобяд по време на рожден ден в Арбанаси. След случая Министерство на вътрешните работи удостовери, че има формирано досъдебно произвеждане.

Пострадалото дете сега е в болница и се възвръща.

“Няколко погрешни неща се споделиха в медиите - желая да се спра на тях, колкото и персонална, и фамилна драма да е това, тъй като и двете потърпевши деца са от нашето семейство. Първо, че това е било вип празненство с депутати и политици. Не е имало общински съветници, не е имало и един народен представител ”, съобщи Божанков.

Той отхвърли спекулациите в медиите, че има особено отношение и няма арестувани. Той посочи, че казусът се проверява.

„ Знам от брачната половинка ми, че на всички са взети натривки, всички са разпитани, има арестуван. Прокуратурата разгласи, че следва да повдигне и обвиняване. Взети са проби за алкохол, за опиати, не е имало някой на рождения ден, който е използвал неразрешени вещества “, изясни Божанков.

Депутатът акцентира, че не е участвал на рождения ден, само че децата казвали, че са помислили оръжието за играчка – явно не е съхранявано вярно, съгласно Божанков.

“Вкъщи ми описаха, че е станало за секунди, до момента в който всички деца са били с разнообразни играчки и са си мислили, че това е просто една от играчките. Раненото дете е сестра на моята брачна половинка. Рожденият ден е на майката на друго дете. Нашите деца са съученици, вървят в едно учебно заведение в един и същи клас “, добави той.

Божанков сподели, че не е разговарял със притежателя на оръжието, само че посочи, че мъжът е неосъждан и има бизнес, обвързван с произвеждане на самун. Познават се, тъй като децата им учат дружно от първи клас.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР